Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Két nővér meg a Hívatlan vendég

2013. február 23. - GGZs

Két lánytestvér hazaérkezik az otthonukhoz, nem tudjuk hol voltak,de azt igen,hogy már jobban vannak. Kellemetlen légkör fogadja őket egy furcsa mostoha és egy elidegenedett apa képében. Majd eljön az este és rémisztő dolgok veszik kezdetét...

Kim Ji-woon dél-koreai rendező mielőtt elment volna Amerikába alkotni (Erőnek erejével Schwarzeneggert) letett egy pár kiemelkedő művet az asztalra. Közéjük tartozik ez a film is, ami lassan építkezik ugyan, de teszi mindezt azért, hogy legyen min agyalnod egészen a vége főcímig, és megnyugtatok mindenkit, frappáns befejezéssel hálál meg minket a figyelmünkért.

Két nővér: 10/8.5

Készült belőle amcsi remake Hívatlan vendég (2009) címmel, ami olyan mély nyomokat hagy az emberben, mint a Barátok közt 3457. része.Konkrétan én már elfelejtettem egyszer, hogy láttam. A két film között akkora a különbség, mint a hozzájuk csatolt két kép között. Azért rakok ki egy előzetest róla is, hátha kedvet kap valaki a bénább verzióhoz. Szívbetegeknek is inkább ezt ajánlanám.

Hívatlan vendég: 10/5.5

the_uninvited13 (640x210).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr325099491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása