Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Bontó Ralph

2013. február 04. - GGZs

A Disneynek  sikerült egy olyan animációs filmet kiizzadnia magából, ami valószínűleg minden generációt megérint, humoros, tele van ötletekkel,kikacsintásokkal, érzelemmel és egy pici szerelemmel, ugyanakkor híján van a cuki kis állatoknak, ezáltal kis hazánkban biztos nem válik túl népszerűvé.

Főhőse Ralph, egy videójáték  főgonosza, aki hiába végzi nap mint nap jól a munkáját, nem kap túl sok megbecsülést(ismerős?), ezért úgy dönt, megváltoztatja sorsát azzal, hogy kilép a skatulyájából és nyer egy érmet, izgalmas kalandján keresztül pedig betekintést tehetünk az árkád játékok fantasztikus fantáziavilágába, ahol Pac-Man találkozhat Sonic-kal vagy ahol mondjuk Ralph egy terápiára járhat a Street Fighteres nehézfiúkkal.Tanmese kapcsolatokról, barátságról giccsmentes formában, és ha volt Nintendo-d, akkor tuti jól szórakozol rajta.

Rontó Ralph: 10/8

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr455063172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása