Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Gengszterosztag, szégyelld magad!

2013. január 31. - GGZs

Ruben Fleischer (Zombieland, 30 perc vagy annyi se) filmjei eddig is felhasználta a műfajaik összes kliséjét, azonban mégis működtek, köszönhetően annak, hogy azok kifigurázásának, paródiának szánták őket. Itt viszont most nem ez a helyzet, most a gengszterfilmek összes mozzanatát tuszkolta egy helyre, és még komolyan is gondolta, a végeredmény pedig nem lett más, mint egy buta akciófilm dobtáras géppisztolyok közé helyezve rosszabb fajta képregények karakterábrázolásával és esztétikájával.

Az IQ 160. Nem az átlag,összesen.

Azt gondolnánk legalább egy emlékezetes gonoszt kapunk a mozijegy áráért, de nem, Sean Penn akkorát ripacskodik, hogy simán beférne a Dick Tracy-be, talán még sosem volt olyan rossz, mint most, és a többiek se hoznak a minimumnál többet, Brolin kőkemény, Gosling homár,Emma Stone-t meg egy karton-figura is helyettesíthetné.Ha tudni akarod milyen,amikor egy ilyen film működik, nézd meg vagy nézd újra az Aki legyőzte Al Caponét De Palma papitól.

10/5.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr265054747

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.01. 12:00:11

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.01. 09:34:46

áucs, pedig nagyon vártam ezt a filmet, de nem ez az első hely ahol lehúzzák.
süti beállítások módosítása