Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Sharon Stone Playboy fotói

2014. március 17. - GGZs

Méghozzá 1990-ből, mikor a színésznő már túl volt az Emlékmáson(1990), de még hátra volt az igazi kiugrás, az Elemi ösztön(1992), amiben egyetlen jól kivitelezett mozdulattal világsztár lett. Persze ne feledjük, a fülledt thrillerben olyannyira szexi volt, hogy a férfitársadalom nagy része még annak a lehetőségét is bevállalta volna, hogy esetleg megszurkálják jégcsákánnyal, csak ő lehessen az, akit az ágyhoz kötözve lepedőakrobata mutatványaival szórakoztat. A poszt nem azért jött létre, hogy a Pause-gomb nyomogatása nélkül bámulhasd Catherine Trammell melleit. Nem-nem. Ne legyél közönséges. Csak azt akartam megmutatni, ahogy Phillip Dixon fotográfus remek munkájának köszönhetően látni lehet Sharon Stone lelkének kitárulkozását. Tudod, ez művészet...

01_1.jpg

04.jpg

02.jpg

08.jpg

05.jpg

06_1.jpg

03.jpg

11.jpg

07.jpg

12.jpg

10.jpg

13.jpg

09.jpg

00.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr905865744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.03.18. 06:49:19

nagyon nem csípem a szőkéket, de ő a maga idejében elsőrendű nő volt, plasztik nélkül is szép, 90-ben még nem volt elterjed a paplanszáj és gumilabda mell

É2I 2014.03.18. 08:37:21

Stone kisasszony bőven befutott volt már az Emlékmás előtt. Keress rá a Allan Quatermain címszóra.
Kb díva lett az Elemi ösztönben - ugye mit is jelent némi p.naszőr :) (Ja azóta sem találom a vágás nélküli filmet, mint a Cha-cha-cha szép emlékű magyar alkotásból sem)

Zombika 2014.03.18. 13:25:20

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
nem akarlak elkeseríteni, de már ezeken a képeken is szilikonmelle van. alulról a 6. képen a vágás is látszik, ahol betették (háton fekszik, nyakából egy kereszt lóg, jobb mellén - ami a kép bal oldalán van - alul látszik a vágás nyoma)

GGZs · http://ajemdibi.blog.hu 2014.03.18. 13:48:47

@É2I: Ne nézz már ennyire sügérnek, hogy nem ismerem AQ-t :) Azt nem nevezném befutásnak, hogy a Quatermain-filmeken(amik eleve Indy olcsó koppintásai, de azért megvan a maguk bája) kívül olyan filmekben mellékszerepelt, mint a Jackson, a vadállat vagy a Nico, amik akkori karrierje kiemelkedő darabjai. Említhetném még az A sas felszállt, ami egész jó sorozat volt. Emellett még egy rakás szemétben tűnt fel a tévéfilmeken át a zsémozikig bezárólag. Arra emlékszel, mikor a Magnumban ikreket játszott? :)
süti beállítások módosítása