Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Hannibal 1x01

2013. április 06. - GGZs

Felszolgálták az aperitifet, és habár ittam már finomabbat is, azért meghozta az étvágyam.

hannibal___tv_series_poster_fan_made_by_knightryder1623-d5x895a.jpg

Körülbelül így lehetne jellemezni Robert Harris Vörös Sárkány című könyvét alapjául vevő új sorozat első részét, amiben Will Graham FBI-ügynök és Dr Hannibal Lecter törvényszéki pszichológus nagy egymásra találásának lehetünk szemtanúi tizenhárom részben(persze, ha siker lesz, akkor folytatják). Nagy izgalmakra azért nem kell számítani, de azért ez a kezdés egy kicsivel erősebb a Bates Motel nyitányától,de a "ha régi horror-karaktert buzerálsz, abból nem jössz ki jól"-tétel ide is érvényes lesz. Graham ügynök(Hugh Dancy egész jó) egy igazi különc antiszociális profilozó(ki látott már ilyet?), aki rendesen beleéli magát a gyilkos szerepébe, az ő "látomásai" az egyetlen igazán ijesztő mozzanatai a résznek, amiben egy sorozatgyilkos után nyomoznak, és Graham főnöke(Laurence Fishburne) hozza be a képbe Lectert, akit valószínűleg még rengetegszer fogunk látni főzni/enni/kóstoltatni. Mads Mikkelsen könnyedén hozza a már korábban is látott pszichopata-formáját, neki ez annyi kihívást jelent, mint Mucsinak eljátszani Kapát.

A képi világ a rendezéssel és a zenével együtt profi, a sztori azonban még gyengécske, de vállalható.

Hannibal 1x01: 10/6.

8183118.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr385204260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.10. 19:54:40

csak éppen hogy jobb, mint közepes?
biztos ez?!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.11. 13:43:05

@josérodrigez: Én Mikkelsen fan vagyok nagyon, minden vásznon töltött percét imádom, szóval nem tudnék objektív lenni, de 10/7 minimum.
süti beállítások módosítása