Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Alex Cross (2012)

2013. április 11. - GGZs

Néha még meg tudnak lepni, milyen filmek juthatnak el nálunk a mozikba, például olyanok,mint vizsgálódásunk tárgya, ez a fantasztikusan bűn rossz krimi, vagy mi a tököm.

James Patterson tizennyolc könyvet írt hősünkről, és két film is készült már róla Morgan Freemannel, amelyek ugyan nem váltották meg a világot,de azért korrekt kis thrillerek voltak. És mivel a franchise-ok korát éljük, az alkotók úgy gondolták ideje lenne új életet lehelni nyomozónkba, hátha elnézünk róla egy pár filmet.Hát kurvára nem jött össze a tervük...

Az egész film úgy rossz,ahogy van: béna címszereplő,ötezredre látott történet,szar akciók,súlytalan jelenetek,semmi feszültség,otromba rendezés. Az egésznek a film+ -on a helye,és ott is fog kikötni, szegény Matthew Fox pedig hiába alakult át teljesen a Picasso nevű bérgyilkos szerepének kedvéért, az égadta világon semmit nem tudtak kihozni belőle, amiért igazán nagy kár.

Ne nézd meg,csak ha mocskosul unatkozol! Vagy inkább akkor se...

3/10

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr424978958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.11. 15:22:35

Annyira szomorú, hogy igazad van, pedig Fox jó volt, és a karakterében is volt elég egy filmhez, mégse állt össze rendesen. :S
süti beállítások módosítása