Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

A nyomorultak

2013. február 01. - GGZs

Mit csinál Farkas, Borat, Macskanő és Maximus egy filmben? Hát énekel! Méghozzá úgy, hogy többé-kevésbé le is köti figyelmünket arra a röpke két és fél órára,amíg a mozi tart, viszont ha eddig se ápoltál jó viszonyt a musical műfajával, akkor jobban teszed, ha elkerülöd Tom Hooper (A király beszéde) legújabb filmjét, mert nem ez fog rávenni, hogy átállj a sötét oldalra.

And the Oscar goes to...

Victor Hugo örök érvényű klasszikusának története az elromlott társadalomról, az élet igazságtalanságáról, a mardosó szegénységről és a hitről ebben a formában is megállja a helyét, és kis hazánkban ez a problémakör igencsak aktuális már megint vagy még mindig, példákkal nem dobálózok, abból akad bőven mindenkinek.Viszont...

Elég nagy baklövést követtek el a készítők azzal, hogy az igazán emlékezetessé váló momentumok a film első órájában történnek,utána eléggé laposra vált, az ötezredjére látott szerelmi szál biztos nem csak nálam csapja ki a biztosítékot,a szerelmeseket alakító páros a film leggyengébb pontja,ez főleg úgy fájó,hogy mindenki más megállja a helyét szerepében, Hugh Jackman-hez közel áll ez a stílus, Russel Crowe bármit könnyedén eljátszik, még azt is,hogy tud énekelni(pedig nem),Anne Hathaway alakítása meg egyszerűen kikezdhetetlen.

Arányait vesztő epikus történet,grandiózus látvány, pár jó alakítás,tucat zene a jobbik fajtából:ez az új A nyomorultak.

10/6.5

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr465057180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása