Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Q - Érzékek birodalma

2013. június 09. - GGZs

A film összes szereplőjének szívás az élet, aztán mindegyikük  belebotlik Cecile-be, a végzet asszony(káj)ába, aki éppen apja halálán görcsöl, és ezért( vagy ennek ellenére) minden útjába kerülő ember szexuális életébe színt visz, közben pedig helyrehozza saját és párja lelkivilágát is.Q1.png

Legalábbis valami hasonló ötlet vezérelhette Laurent Bouhnik rendezőt, mert a végeredmény igencsak kibogozhatatlan. Na jó nem az. Csak elbaszott. Nem igazán tudta kordában tartani a saját maga írta forgatókönyvet, a történetvezetés körülményes, önző módon, funkció nélkül mutat be olyan jeleneteket és szálakat, amik sehova sem vezetnek. Minden ismertetőjegyét magán hordja az elcseszett szerzői filmeknek(lásd még hazánk filmtermésének 90 százaléka), a szokványos álmosítóan bárgyú, valótlan drámai szenvelgés közben egyedül az tart ébren, hogy a jelenetek nem állnak meg akkor, amikor az összes romantikus dráma igen. Ha valakit leszopnak, akkor nem csak egy mozgó fejbúb látszik, hanem ez:blowjob q.png

Kiemelném a Cecilet alakító Deborah Révy játékát, aki hiteles a mindenkit elcsábító femme fatale szerepében. Kár, hogy a film elkészülte óta(2011) semmi másban nem játszott. Tanulság: soha ne szopj premierplánban az első nagyjátékfilmedben!

Nem jó, de inkább rossz film, anyuékkal soha ne ülj neki megnézni, ellenben ha idegenek között akarsz enyhén felizgulva a moziban üldögélni, azt itt megteheted, valamint ajánlanám mindenkinek, akinek már hiányzik egy régi vágású, történetecskével is rendelkező szoft pornó, mert a Q annak egész jó, ugyanis öt-tíz percenként szex van.

4/10.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr735352992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

calambrito 2014.07.12. 18:07:14

Te láttad is ezt a filmet? Ha igen, értetted, ki kicsoda? Én nem láttam, viszont rákerestem és két pillanat alatt kiderült, hogy mindent összekevertél! A posztban lévő fotón nem az a színésznő van, akit írtál, hanem egy másik. A neve Hélène Zimmer. NEKI nincs több filmje 2011 óta! Az általad említett lány is szerepel benne, csak épp tök máshogy néz ki. Neki -ha nem is sok, de- VANNAK filmjei 2012-ből és 2013-ból is!
Ezek a "tévedések" max. 2 perc alatt, Imdb és Google-találatok által derültek ki.

GGZs · http://ajemdibi.blog.hu 2014.07.12. 18:28:25

@calambrito: Csak hogy tudd: mindkét színésznő furulyázik egyet a filmben. A poszt már több, mint egy éves, akkor még semmi mást nem találtam róla. Az, hogy ez megváltozott azóta, arról én nem tehetek.

Köszönöm a hozzászólást.

calambrito 2014.07.12. 19:00:47

@josérodrigez:

Lehet, hogy mindketten csinálják (mint írtam, nem láttam a filmet), de a kép és az odavágó szöveg együttes(!) értelmezése alapján fel sem merülhet(ne), hogy egy másik nő van a képen és nem az, akiről írsz.
És igen, sejtettem, hogy érvelni fogsz az 1 év elteltével, de ismétlem: nem csak 2013-ban szerepelt filmekben, hanem 2012-ben is, és feltételezve az Imdb alaposságát, naprakészségét, nem valószínű, hogy 1 évvel később frissítették az adatlapját.
De amúgy nincs túl sok jelentősége az egésznek, csak egy észrevétel volt részemről.
További jó blogírást a jövőben is!
süti beállítások módosítása