Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Arcmás

2013. február 26. - GGZs

Ebben a limonádé-thrillerben a Milla Jovovich által játszott Anna egy csajos este után magányosan hazafele bandukolva meglátja a Könnyfakasztó nevű sorozatgyilkost akció közben, aki észreveszi  őt és megpróbálja kinyírni, Anna szerencséjére dulakodás közben leesik egy hídról,beveri a fejét,és mikor magához tér nem ismer fel se barátot,se barátnőt,senkit; sőt ami rosszabb az az, hogy amint kikerül valaki a látóteréből, azt nem látja ugyanolyannak még egyszer. Tehát mikor otthon nyomja a barátja,akkor minden egyes felnézéskor (mert a póz misszionárius) más faszit lát. Zsír. Persze így elég nehéz felismernie az őt üldöző gyilkost, de hát az élet nem habos torta.946-M-FacesInTheCrowd (640x286).jpg

Az alapsztorival nem is lenne baj, ellenben annak kibontása és megvalósítása botrányos. Például ha az arcokat nem ismered fel, akkor mi a tökömért látod a vékony palit vastagnak meg fordítva? Na meg összejön a nyomozóval(Julian McMahon), mert mindig felismeri.Meg láv meg minden,aztán meg kiderül csak azért ismerte fel, mert szakállas. Nincs szakáll, nincs láv. Persze ha vérrel összekeni a pofáját, akkor már megint felismeri. Ha meg lemossa az eső akkor már nem. Mindezt úgy,hogy Milla közben folyamatosan nézi, nem kerül ki a látószögéből, mégis.

Piece of shit.

Arcmás(2011): 10/3.

applause.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr555105771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása