Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

The Collector and The Collection

2013. január 27. - GGZs

Volt egyszer egy film 2009-ben, The Collector címmel, aminek  a forgatókönyvét A Fűrész 134-137 írói készítették és egy Fűrész prequelnek szánták, aztán mégse az lett belőle, hanem önálló lábakra állt, és faszipántos slasher-mozivá vállt, amiben egy betörőnek kell egy házban bujkálni, mivel az ott lakók mégse mentek el nyaralni, mert egy aranyos úriember marasztalásra bírta őket humánus módszereivel.

Ő az a kis nyuszifül.

Nem egy nagy költségvetésű film volt,így sikerült annyi dollármilliót kitermelnie, hogy készítsenek hozzá egy folytatást,ami november utolsó napján meg is érkezett az amerikai mozikba,amiben eljuthatunk a hobbijának élő  pszichopatácskánk rejtekébe, ahol páratlan kis gyűjteményét tartja.

különböző kacat  hozzánk meg a mai napig még dvd-n se jelent meg, ahogy az első rész sem, de az internet korában azért már így is könnyen hozzáférhető mindkét rész, és mindenképp megér egy próbát azoknak, akiknek tele van a tökük a szellemes-ördögűzős idiótaságokkal, amikben húsz percenként becsapódik egy ajtó és félni kell a nagy büdös semmitől.Itt kapunk egy maszkos embert!, aki hobbiból gyilkolja-gyűjtögeti embertársainkat trükkös csapdái segítségével. Az elsőnek erős a hangulata és reálisabb, a másodikban viszont szórakoztató módon beindul a darálás (szó szerint).

The Collector 10/7

The Collection 10/6

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr85045298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása