Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

filmtörténetem:Superman, a piros gatya és ami benne van

2013. október 08. - GGZs

3115774-2006_superman_returns_027.jpg

El se hinnétek mennyi bajjal jár egy szűk alsóban flangáló szuperhős! A Superman visszatér(2006) forgatásán a Supermant alakító Brandon Routh igencsak kényelmetlenül érezhette magát. A kosztümébe mindig legalább öten rángatták bele, majd a nap végén ki a procedúra alatt hason fekvő aktort. De ez még mind semmi, a férfiassága is folyamatosan napirenden volt. A ruháért felelős Louise Mingenbach és csapata elég sokat túlórázott azon, hogy mekkora csomagot hordozzon gatyájában a világ védelmezője. Elég nagy? Vagy túl nagy? Túl hegyes? Vagy túl kerek? Képzelhetitek hogy ment a kattogás, ha az egyik munkatárs egy egész hónapig dolgozott csak a herék alakján és méretén! Aztán a szakik megegyeztek a megfelelő formában és arányokban, majd egymás vállát veregetve nyugtázták a tényt, hogy a filmet a gyerekek is nyugodtan megtekinthetik. Tévedtek.

Az utómunkálatok során digitális effektekkel kellet mérsékelni a Routh lába közötti búbot, mert a kiszivárgott infók szerint az még a sok hercehurca ellenére is túlságosan nagy volt. Az eljárás sikerült, Az Acélember odalent nem maradt túl acélos. Így esett meg, hogy a moziba ellátogató csemeték nem emiatt a film miatt tanulták meg a legfőbb különbséget férfi és nő között.

routh2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr915556131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása