Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

69 poénos pornós sztori

2014. november 19. - GGZs

01PORNO.jpg

Kis hazánk legismertebb pornóguruja, Kovács Kovi István már jó pár éve a Twitteren is nyomul, ahol főképp vicces sztorikat oszt meg a felnőttfilmek készítésének kulisszái közül. A 120 karakteres szösszenetek egyrészt tényleg baromi humorosak, másrészt ha egybefüggően tekintünk rájuk, akkor egy olyan látleletet kapunk, ami szemérmetlenül szórakoztatóan mutat be egy sokunk hétköznapjaitól teljesen eltérő világot és annak szereplőit. Vigyázat, sokak szemét sértheti a kendőzetlen fogalmazás!

Válogatáson: Ugye, te szlovák vagy? - Igen. A barátom csak Szopovának becéz.

 

Válogatáson: A barátodat nem fogja zavarni, ha pornózni fogsz? - Nem hiszem. Ő csak arra kényes, hogy meg ne csaljam őt.

 

Bár pornózom, azért mindenkitől megkövetelem a tiszteletet. - Tisztelettel. Anált vállalsz? - Persze. - 3 fiúval? - Nem gond.

 

Válogatáson: A barátom eléggé prűd. Csak sötét szobában hajlandó mélytorkoztatni engem.

 

Válogatáson: Tele van tetoválva férfi nevekkel a tested. Miért? - Mert sok pasim volt. A mostani élvezi, hogy ráélvezhet a régi barátaimra.

 

Forgatáson: 2 év után ma derült ki a barátomról, hogy meleg. - Hogyan? - Rajtakaptam őt az ágyban azzal a sráccal, akivel 2 napja dolgoztam.

 

Forgatáson: Tegnap is a szemembe spricceltél, ma is. Nem lehetne, hogy végre beletalálj a számba? - A barátnőm is mindig ezt kéri tőlem.

 

Válogatáson 2.: Kizárt dolog, hogy vállaljak anált. - Pedig azért többet fizetünk. - Megcsinálom az anált.

 

Válogatáson: Sajnos nem vállalhatok anál szexet. - Miért? - Mert az orvosom eltiltott a fogamzásgátló tablettától. - Emiatt ne aggódj.

 

Forgatáson: A barátom hozott nekem virágot, és megkért, hogy szopjam le. Nem értettem a helyzetet, mert eddig is mindig leszoptam, ha kérte.

 

Forgatáson: Mondd, hogy nagyon meg akarsz baszni. - Nem akarlak, de ez a munkám. - Köszi! Rendes vagy.

 

Válogatáson: Hány pasit kell majd leszopnom? - Egyet. - Az jó. - Egy meg a puncidban lesz. - Az is jó. - Egy meg a fenekedben. - Szuper.

 

Válogatáson: teljesen le kell vetkőznöm? - Igen. - Előtte viszont megengeditek, hogy kihúzzam a gésa golyókat a fenekemből? - Megengedjük.

 

Válogatáson: Péter, mi a kedvenc szex pózod? - Amikor szopok. Térdelve. - Lányokkal is forgattál már? - Még nem. - Majd értesítünk.

 

Forgatáson: A barátom szerint nagyon jól szopok. Szerinte tanítanom kellene a Szopóipari Főiskolán. - Van olyan? - Nem tudom.

 

Telefon hívás: Szia! Kati vagyok. Ma péntek van? - Nem. Csütörtök. - Akkor holnap forgatunk? - Nem. Tegnap forgattunk.

 

Forgatáson: Nem baj, ha nem nyelem le? Eddig még soha senkiét sem nyeltem le. - Nem baj. - Ha akarod, akkor lenyelem. - Nyeld. - Jó.

 

Válogatáson: Ezt most fel is fogjátok venni? - Szerinted miért van itt ez a sok lámpa és a kamera? - Mert felveszitek. - Okos vagy!

 

Forgatáson: Az XF nézése közben megpróbáltam elénekelni egy dalt. Tán jobban szopok, mint énekelek, mert a pasim a szopást választotta.

 

Forgatáson: Ennyi idő után már megtanulhattál volna jól szopni. - Szerintem jól szopok. - Szerintem meg nem. - Pedig minden nap gyakorlom.

 

Forgatáson: Kocsival vagyok. Elvihetlek haza? - Nem, mert otthon van a barátom. Menjünk inkább hozzád.

 

Válogatáson hívnak: Judit vagyok. Kovi, azt mondtátok, hogy a Jókai utca 8-ba menjek, de itt a 7 után a 9 jön. - Gyere át a túloldalra.

 

Forgatáson: Szopás közben légy szíves ujjazd a fenekemet is. Akkor sokkal nagyobbat tudok élvezni. - Egy frászt! Elég nekem a sima adag is.

 

Forgatáson: Miért élvezel minden alkalommal a szemembe, amikor tudod, hogy utálom? - Mert a szádba nem engeded. - Legközelebb megbeszéljük.

 

Forgatáson: Neked mennyi az IQ-d? - 135/70. - Az nem a vérnyomásod? - De igen, csak átszámoltam IQ-ra. - Amúgy, csodásan szépek a melleid.

 

Forgatáson: Kovi, ébredtél te már úgy, hogy a szádban volt egy farok? - Még nem. - El sem tudod képzelni milyen érzés. - Ez a szerencsém.

 

Válogatáson: Mikor voltál utoljára nővel? - 8 éve. - Hogyhogy? - Akkor jöttem rá, hogy a fiúkat szeretem.

 

Válogatáson: Mit szeretsz a legjobban a szexben? - A készpénzt. - Értem. És otthon? - Simogatni a macskámat. - Majd hívunk.

 

Forgatáson: A fenébe. A spermádnak kelkáposzta íze volt. - Nem értem. Pedig két napja csak tököt eszem.

 

Válogatáson: Szeretsz szopni? - Nem. - Miért? - Mert utálom, hogy a végén mindig az arcomra élveznek. A számba jobban szeretném.

 

Forgatáson: Nagyon jó volt veled a szex. Szeretnék veled mélyebben megismerkedni. - Ennél mélyebben? Hiszen a gyomromig dugtad le a farkad.

 

Forgatáson: Nagyon jó volt veled a szex. Hatalmasat élveztem. - Én is, csak legközelebb kérlek, hogy többet dugd a puncimat, mint a számat.

 

Válogatáson: Mit szeretsz legjobban a szexben? - A szopást. - Akkor összerakunk egy lánnyal, aki jól szopik. - Tévedés. Én szeretek szopni.

 

Forgatáson: Ma reggel a barátom kolbásszal és majonézzel ébresztett. - Majonéz kolbászhoz? - Megszopatott, majd a számba élvezett. Tetszett.

 

Forgatáson: Miért nem vállalsz anált? - Mert nem szeretem. - Furcsa, 2 napja a mamád kifejezetten élvezte. - Nem tudtam, hogy ő is forgat.

 

Forgatáson: Szeretnél megtanulni jól szopni? - Igen. - Akkor beszélj a húgoddal. Tegnap vele forgattam.

 

Forgatáson: Megkérdeztem tegnap a barátomat, hogy jól tudok-e szopni? - Mit válaszolt? - Semmit. Tele élvezte a számat és az arcomat.

 

Forgatáson: Valami van a puncidban. - Igen. A farkad. - De feljebb is. - Az csak egy darab szivacs. - Akkor az dörzsöli ennyire a makkomat.

 

Forgatáson: Tegnap lebuktam a barátom előtt. Rájött, hogy pornózom. - Miből? - Mert jobban szopok, mint pár hónapja.

 

Válogatáson: Az ajkaim bedagadnak szex közben, a nyelvem játszik a makkoddal, a torkom befogadja a farkadat. - Fiú létedre jól szophatsz.

 

Forgatáson: Jöhet az élvezés. A hölgy arcára lenne jó. - Én inkább a szájába élveznék. - Jöhet a számba. Csak délután randizom a barátommal.

 

Forgatáson: Álljunk meg! Ez nem szopás, hanem kínzás. A hátsó fogad karistolja a farkamat. - Ki engedte, hogy dugd le a torkomig a farkadat?

 

Forgatáson: A barátom szakítani akar velem. - Miért? - Mert szerinte nem tudok szopni. - Nem akartam mondani, de tényleg nem tudsz.

 

Forgatáson: Tegnap a barátom 14 óra fagyoskodás után ért haza. - Mivel vártad őt? Forró teával? - Nem. Forró puncival.

 

Forgatáson: Tegnap korábban értem haza, és a pasim dugta a barátnőmet. - Ciki. - Közben pedig az én análos jelenetemet nézték. - Még cikibb.

 

Forgatáson: Túl nagy a farkad, nem análozok veled. - Akkor mi legyen? - Örömmel leszoplak. Azt mind a ketten élvezni fogjuk.

 

Forgatáson: Én a diszkóban simán leszopok bárkit, de most nagyon izgulok. Nem fog menni. - Akkor képzeld, hogy most is diszkóban vagy.

 

Forgatáson: ekkora farkú sráccal nem análozok. - A puncidat viszont nem szeretem, mert lötyögök benne.

 

Forgatáson: Az utolsó pózban majdnem elélveztem idő előtt. Olyan finoman szűk volt a puncid. - Talán, mert a fenekemet dugtad.

 

Forgatáson: Ha lehet, ma ne élvezzen senki a számba. - Miért? - Mert a barátom szeretne ma csókolózni velem.

 

Forgatáson: Ma reggel a barátnőm a szájával ébresztett. - Szopott? - Nem. Kiabált velem, hogy miért rúgtam be tegnap este.

 

Forgatáson: Kíváncsi vagy rá, milyen hangokat adok ki, amikor keményen megdug egy férfi? - Persze. - Akkor állítsd már végre fel a farkadat!

 

Forgatáson: 2 hétig torokgyulladásom volt, így nem tudtam mélytorkozni. - És? - Sajnos nem hívtak dolgozni, de a barátom is dühös volt rám.

 

Forgatáson: A barátnőm minden reggel leszop. - Az jó. - Csak így nem tudok a forgatásokon jól teljesíteni. - Akkor ne engedd. - De élvezem.

 

Forgatáson: Tegnap a barátom többször megpofozott. - Miért? - Mert nem akartam leszopni őt. - És utána? - Véresre harapdáltam a farkát.

 

Forgatáson: Ma reggel a barátom meg akart dugni. - És? - Nem engedtem, mert szakítani akarok vele. Inkább csak leszoptam őt.

 

Forgatáson: Szeretnéd, ha a jelenet végén a szádba élveznék? - Nem, de úgyis az lesz a vége.

 

Forgatáson: Pókerasztalon még sosem dugtam. - Akkor all in. - Az mit jelent? - Azt, hogy most mind a négyen betoljuk neked, amink van.

 

Forgatáson: Te nagyon rosszul szopsz. Ki tanított meg rá? - A barátnőd. Ő is pornózik. - Ezt nem is tudtam.

 

Forgatáson: A pasim kérte, hogy szex közben beszéljek hozzá, mert az izgatja. - És miket mondtál? - Semmit. Tele szájjal nem tudok beszélni.

 

Forgatáson: A múlt héten néztük a zenei tehetségkutatót. A pasim azt mondta, hogy nekem is jó torkom van, majd ledugta a torkomba a farkát.

 

 

Forgatáson: Már rojtos a fenekem annyit análozok. - Miért nem pihensz egy kicsit? - Kell a pénz. - Mire? - A barátom új autót akar venni.

 

Forgatáson: A szomszédom megnézte egy 2 éve készült filmemet. - És? - Lekurvázott. - És? - A barátom orrba vágta. - És?- Azóta előre köszön.

 

Forgatáson: Tegnap felpofozott a barátom, mert spermát talált a hajamban, így megtudta, hogy pornózom. - És? - Leszoptam őt. Pornós módon.

 

Válogatáson: Van kedvenc pózod? - Igen. Sok hapsi legyen bennem egyszerre. Legalább ketten a puncimban, és ketten a számban. - Kis mohó.

 

Forgatáson: Véresre karmoltad a hátam. Mit mondok a barátnőmnek? - Mondd, hogy belegabalyodtál egy drótkerítésbe. - Ez aztán hihető sztori.

 

Forgatáson: Kívánom a szád. Gyönyörű az arcod, a melled, a puncid. Azt sem tudom, hova élvezzek. - Hívd fel a barátnődet. Ő majd megmondja.

 

Forgatáson: A barátnőm duzzog, nem szexel velem. - Miért? - Mert miközben nyaltam a vízilabdát néztem. - És? - Megvertük az amerikaiakat.

 

Forgatáson: Hoztam neked különleges csokit. Tudom, hogy szereted. - Igen, szeretem, de akkor sem élvezhetsz a számba.

 

Válogatáson: A barátnőm szeretne pornózni. - Értem. És te? - Én nem. - Akkor miért nem a barátnőd jött el a válogatásra? - Mert szégyenlős.

 

Forgatáson: Mindig ilyen szép lányokkal dolgoznék, mint te. - Csináljuk fordítva, mint mások. Először megdugtál, most vigyél el vacsorázni.

 

Forgatáson: Nagyon élveztem, amikor a kőkemény farkad dugta a puncimat. - Éreztem, amikor elélveztél. - Én is. Telelőtted az arcomat.

 

Forgatáson: Nagyon szeretek nyalni. - Én meg szopni. - Akkor dugjunk egy nagyot.

 

Forgatáson: Ma reggel arra ébredtem, hogy élvezem az életet. - Miért? - Mert a barátnőm szájában volt a farkam.

 

Forgatáson: Muszáj volt kiszívnod a nyakamat? A barátnőm őrjöngeni fog. - Azért nem őrjöng, mert a farkadat kiszívtam? - Arról nem tud.

 

Forgatáson: Jó volt veled. Háromszor volt orgazmusom. - Miért nem néztél közben a szemembe? - Mert végig a barátomra gondoltam.

 

Forgatáson: Tegnap nem néztük a meccset, mégis 1-1 lett az eredmény. - Hogyhogy? - A barátnőm leszopott, én meg kinyaltam őt.

 

Forgatáson: Most aztán dugjál meg alaposan! - Szakítottál a barátoddal? - Nem, csak tegnap a farkával a számban a lengyeleknek drukkolt.

 

Forgatáson: Én szeretem a sperma ízét. A tied viszont nem ízlett. Keserű volt. - Lehet, hogy azért, mert tegnap besöröztem a meccs alatt.

 

Forgatáson: Jó csaj vagy, megkívántalak. - Én nem. Nekem ez meló. - Köszi. Most sokat segítettél.

 

Forgatáson: Csodálatosan szép, formás a feneked. Kár, hogy nem análozol. - Ne sajnáld. A szám is kívánatos, szopni is jól tudok.

 

Forgatáson: Előfordult már veled, hogy élvezted, mikor dugnak? - Előfordult már veled, hogy igazán meg tudsz dugni egy nőt?

 

Forgatáson: A barátom kérdezte, hogy kivel fogok ma dolgozni. - És? - Mondtam, veled. Meg is nyugodott. - Miért? - Mert rád nem féltékeny.

 

Forgatáson: Le akarlak szopni. - Én is, csak sosem érem el a számmal a farkamat.

 

Válogatáson: Szereted az orális szexet? - Lehet, de nem tudom, hogy mi az. - Például a szopás. - Igen. Azt nagyon szeretem.

 

Forgatáson: Tetszik, szép kék a szemed. - Akkor legközelebb ne élvezz bele.

 

Forgatáson: Szerettelek volna a jelenet végén mellbe dugni, de ahhoz kicsik a melleid. - Meg a farkad is.

 

Forgatáson: Ne haragudj, hogy beléd élveztem. - Semmi gond, jól esett. Kilenc hónap múlva hívlak.

 

Forgatáson: Alig vártam, hogy a szádba élvezhessek. - Én nem.

Forgatáson: Kedvenc pózom a 69, amikor te vagy alul, és így elégítjük ki egymást. - Én utálom, mert állandóan lecsúszik a sperma a torkomon.

 

Forgatáson: Nehéz volt ez a jelenet. Csúszott a bőröd. - Igen. Az olaj nem könnyítette meg a dolgunkat. - Meg az sem, hogy tök béna voltál.

 

Forgatáson: Miért turkálsz a seggemben és böködöd a műkörmöddel a prosztatámat? - Azt hittem élvezed. - Azért grimaszolok folyamatosan.

 

Forgatáson: Jó szakember volt a plasztikai sebészed. Egyetlen heg sincs a ciciden. - Talán, mert nincs megoperálva.

 

Forgatáson: Szerettem veled dolgozni. A makkod pontosan akkora, mint a pasimé. - Tehát az övét sem tudod normálisan szopni?

 

Válogatáson: Mindig ilyen morcos vagy? - Néha. - Szereted a szexet? - Nem. - Tudod mi az a Tesco? - Igen. - Oda is keresnek fiatal lányokat.

 

Forgatáson: Ugye, nem ettél mostanában húst? - Vegetáriánus vagyok. - Éreztem a spermád ízén.

 

Válogatáson: Nyolc fiúval leszel a jelenetben. - Csak? - Csak? Csak.

 

Forgatáson: A barátom kiakadt azon, hogy csak gumival szeretkezhet velem. - Itt sem használunk gumit. - Jó, de ez munka.

 

Forgatáson: Kovi, te nem lehetsz influenzás. Akkor nincs forgatás, mi pedig nem keresünk pénzt. - Köszönöm, hogy aggódsz értem.

 

Válogatáson: Miért szeretnél pornózni? - Mert imádom magamban érezni a lüktető farkakat. - Miért nincs pasid? - Nekem senki ne udvaroljon.

 

Válogatáson: Beleszerettem egy kamionos srácba. Csak akkor hívj forgatni, ha éppen külföldön van. - Nagyon szeretheted őt.

 

Forgatáson: 3 éve pornózom, de ekkorát még nem dugtam soha, mint ebben a jelenetben. - És otthon? - Otthon leszbi vagyok.

 

Forgatáson: Ma már nem lesz áram. Az utcán leszakadt a vezeték. Holnap folytatjuk. - Fasza. Holnap megint dugathatom seggbe magamat.

 

Válogatáson: Miért operáltattad meg a melledet? - Mert a barátom fizette. - És miért sikerült ilyen rosszul? - Mert nem volt elég pénze.

 

Forgatáson: Mit szeretnél? Hová élvezzek? - A barátnődre.

 

Forgatáson: Ez volt ma a második jeleneted, mégis rengeteg anyagod jött. Hogy csinálod? - Tán azért, mert ma reggel csak kétszer vertem ki.

 

Válogatáson: Mindenkit leszopok. - De ez egy válogatás. - Akkor is.

 

Forgatáson: Te hiszel a csodákban? - Nem igazán. Miért? - Mert 30 perce szopom a farkadat. Már kész csoda lenne, ha felállna.

 

Válogatáson: Ez itt a Való Világ válogatása? - Nem. - Akkor mit keresek én itt? - Nem tudjuk. - Basszátok meg. - Rendben. Fel is vesszük.

 

Forgatáson: Az előbb majdnem leharaptad a farkamat. - Igen, mert akkor dugta be a másik srác a hatalmas farkát a fenekembe.

 

Forgatáson: Bűzlik a leheleted az alkoholtól. Ittál? - Reggelig mulattunk a haverjaimmal. - Van kedvenc taxis céged? - Igen. - Hívhatod.

 

Válogatáson: Miért ilyen ápolatlan a kezed, a körmöd? - Egész nap kapáltam. - És a hajad? - Egész nap kapáltam. Nem volt időm megmosni.

 

Forgatáson: Akarsz velem randizni? - Látszik, hogy kezdő vagy. Azért, mert megdugtál, még nem lettem a nőd.

 

Forgatáson: 6 jó csaj van a filmben, de örülök, hogy veled dolgozom, mert te vagy a legszebb. - Már van barátom. Ne udvarolj, csak dugj meg!

 

Forgatáson: Mikor ettél utoljára fokhagymát? - Minden nap eszem, de most 2 napja nem ettem. - Pedig még a farkadnak is olyan íze volt.

 

Forgatáson: Engem kiábrándítanak a szőrös lábú nők. - Engem pedig a fonnyadt farkú pasik.

 

Forgatáson: Végre egy jelenet, aminek a végén nem a számba, vagy az arcomra élveztek a fiúk. Gratulálok Kovi! Fejlődsz.

 

Válogatáson: A srácok a számba, a torkomba élvezhetnek. Szétkenhetik az anyagot az arcomon. De a fenekemet nem adom. Az a barátomé.

 

Válogatáson: Melyik a kedvenc pózod? - Mindegyik, de azt szeretem legjobban, ha legalább öt pasival vagyok együtt. - Megoldjuk.

 

Válogatáson: Én nem szeretek dugni, ám imádok szopni. A barátom panaszkodik is, hogy ritkán dughat meg. Viszont jól leszopom őt mindig.

 

Forgatáson: Azért szeretek veled forgatni, mert, ha előveszed a farkadat, elfog a röhögőgörcs. - Én ugyanígy vagyok vele, ha levetkőzöl.

 

Forgatáson: Nagyon utáltam a pörkölt ízű spermádat. - Gondolod, hogy majd miattad vegetáriánus leszek?

 

Forgatáson: Muszáj állandóan köpködnöd a puncimat? Undorodom tőle. - Igen, mert tök száraz vagy. - Nyalj ki rendesen, és fel fogok izgulni.

 

Forgatáson: Összekarmoltad a hátamat. Mit mondok a barátnőmnek? - A múltkor én is lebuktam, mert kiszívtad a nyakamat. Most oldd meg te is!

 

Forgatáson: Lebuktam. A bátyám megtudta, hogy pornózom. - Nagy balhé volt? - A csodát. Ő is akar jönni filmezni.

 

Forgatáson: Én szeretem a szexet, bírom a pasikat. De miért kapok állandóan 4 pasi partnert? - Mert szereted a szexet, és bírod a pasikat.

 

Forgatáson: Kértem, hogy ne élvezz a számba, mert öklendezni fogok. - De nem öklendeztél. - Meg akartam menteni a felvételt. - Rendes vagy.

 

Forgatáson: Azt kérdezte tőlem a barátom, hogy miért szeretek pornózni? Azt feleltem neki, hogy a forgatásokon legalább jól megdugnak.

 

Forgatáson: Az elmúlt évek forgatásai során annyi spermát kaptam, hogyha összegyűjtöttem volna, most nyithatnék egy komplett spermabankot.

 

Válogatáson: 2 hét múlva leszek 18 éves. Forgathatok azért? - Igen. 2 hét múlva.

 

Forgatáson: Mit reggeliztél ma? - Rántottát, gazdagon. - Fasza. Most nyelhetem a szalonna ízű spermádat.

 

Forgatáson: Ne szopj erősen, miután elélveztem, mert akkor nagyon érzékeny a makkom. - Próbálom betartani, de a spermától mindig felizgulok.

 

Forgatáson: Szeretem a szexet, de ez a 2 nap forgatás kemény volt. Pár napig nem akarok férfit látni az ágyamban. Tán a barátom kinyalhat.

 

Forgatáson: Orgazmusom volt, amikor nyaltak, amikor szoptam, amikor dugtak. Orgazmusom van most is, amikor számolom a gázsimat.

 

Forgatáson: Egy hete nem forgattam. Ki vagyok éhezve! - És a barátod? - Összevesztem vele. Állandóan félredugott.

 

Válogatáson: Én csak szopást vállalok. Nem engedem megdugni magam. Szeretem, ezért nem csalom meg a barátomat.

 

Forgatáson: Remekül dolgoztál, elégedett vagyok veled. Nagy jövőd lesz a szakmában. - Nem akarom. Csak a barátomat akartam megcsalni.

 

Forgatáson: A puncid gyönyörű volt, az illata, mint egy virágé, az íze, mint a mézé. - Költői vagy, ehhez képest úgy megdugtál, mint egy vadkan.

 

Forgatáson: Melyik a kedvenc pózod? - Mindegyiket szeretem. - Jó, akkor dugjatok kutyapózban. - Azt pont nem szeretem.

 

Forgatáson: Ritka az a srác, aki a számba élvez, és utána csókolózik velem. - Miért? A sperma a saját anyagom. Kellene undorodnom tőle?

 

Forgatáson: Ellopták a táskámat, a kedvenc vibrátorommal együtt. - Minek neked vibrátor? 3 fiúval leszel együtt. - Megnyugtat, ha velem van.

 

Forgatáson: Könnyebben el tudok élvezni, ha szopás közben a körmeiddel izgatod a golyóimat. - A fenekedet ne nyaljam ki közben? - Jó lenne.

 

Forgatáson: 20 évesen honnan tanultál meg ilyen tökéletesen szopni? - 16 évesen vesztette el a szám a szüzességét. Azóta naponta gyakorlom.

 

Forgatáson: Szinte minden nap telefröcskölitek az arcomat. Ilyenkor elgondolkozom, miért is pornózom én? Aztán rájövök: mert élvezem.

 

Forgatáson: Kértem, hogy a számba élvezz, mégis telefröcskölted a hajamat. Kinn vár a pasim, moshatok hajat. - Igaz, fogat mosni gyorsabb.

 

Válogatáson: Én csak gumival vállalom a szexet. - De én láttam egy filmet, ahol kiiszod a gumiból a spermát. - Az nem gond. Azt vállalom.

 

 

 

 

 

Forgatáson: Utálom, ha idegenek belém élveznek. - Én nem vagyok idegen számodra. Legalább 2 órája duglak. - Utálom ezeket a kezdő hülyéket.

 

 

 

Forgatáson: Holnap megint análozni fogok. Ti rendezők nem tudtok újat kitalálni? Például a fülbedugást?

Válogatáson: A havim megvan. A fenekemet tegnap szétdugták, így nem análozhatok. Maradt még egy nyílásom: szopni fogok. Igaz? - Igaz.

 

Forgatáson: A barátom kitalálta, hogy a puncimból rúgna be. Feltolt egy üveg pezsgőt, én spricceltem a szájába. Hamarabb berúgtam, mint ő.

 

Forgatáson: Tegnap vettem egy kiló banánt. Teljesen éretlen, ízetlen volt. Nem ettem meg, jól megdugtam magam vele. Van még 4 darab belőle.

 

Forgatáson: Fogadok, hogy Péter tele fogja élvezni a szemüvegemet, nekem pedig le kell nyalnom róla a spermát. - Honnan tudtad? - Szerinted?

 

Forgatáson: Holnap végre leszbi jelenetben leszek. Unom már ezt a sok lüktető farkat magamban.

 

Forgatáson: Tegnap három srác hatalmas farka volt a számban. Sajnos nem egyszerre, mert nem fér

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr786916717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jet set 2014.11.21. 09:35:50

Ez eddig is sejthető volt, hogy nem az IQ bajnokok mennek pornózni.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.21. 10:13:50

én még követem is kovit a twitteren, simán lehet jókat nevetni a szereplőkön. Tényleg buták, mint a föld...

mojoking77 2014.11.21. 11:46:49

"Judit vagyok. Kovi, azt mondtátok, hogy a Jókai utca 8-ba menjek, de itt a 7 után a 9 jön"
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........
Nem ertettek a nemet kollegak, miert vertem a fejem az asztal lapjaba..

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2014.11.21. 17:02:48

nagyon nagy válogatás. Kovi ne legyél influenzás me nem tudunk forgatni és akkor nem kapunk pénzt se :))))

Celtic 2014.11.21. 23:19:45

Koszonom, csak beleolvastam , de utottek :)

Majd holnap az egeszet atnezem.

gizmo266 2014.11.22. 21:23:22

Elég kiábrándítóak

2015.12.03. 10:55:09

a kovi az férfi vagy nő?

ComLo 2017.08.22. 07:51:19

Az eleje nagyon tetszett, de kb a felénél már nagyon ismétlődött, nagyon egy kaptaféra készültek, és csomó nem is volt annyira vicces. Egy rövidebb válogatás csak a legjobbakból, viszont tök jó lett volna.

Plumper_ 2017.08.22. 09:46:34

sokaknak van pasija. nem tudom, milyen lehet olyan csajjal, akit idegenek kefélnek (spermáznak, tágítanak stb) összevissza.

OneBall · http://oneball.blog.hu/ 2017.08.22. 13:29:19

Kovi a pornó Uwe Bollja, borzalmasan gyagyi filmekkel... Ezek a kis szösszenetek is inkább szánalmasak, mint humorosak, de azt elismerem, hogy a Jókai 8 az tényleg üt. :D

Hajdú Peter 2017.08.22. 16:52:39

Unalmas. A franc se kivancsi erre sok primtiv gyogyosra.
süti beállítások módosítása