Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Killing Season

2013. július 15. - GGZs

Robert De Niro visszavonult veteránként egyedül éldegél kinn a hegyen, tehát valószínűsíthetően a múlt árnyai igencsak nyomott hagytak szociális életén és családjához fűződő kapcsolatán. Az idilli állapotot egy bosnyák John Travolta- turista borítja fel, akivel az öreg Bob egy üveg Jägermeister kíséretében hamar összebratyizik(oda is az első fél óra), még közös vadászatra is mennek, ahol kiderül, hogy Travolta hőn áhított trófeája nem egy szarvas, hanem maga az öreg Bob, akinek viszont nemigen tetszik, hogy feladja unalmas és önsajnáló életét, ezért egy igazi túlélőshow veszi kezdetét a két vén róka között, ahol a legfőbb cél nem szimplán az életben maradás, hanem a morális győzelem, mert ez egy ilyen film.

A történet még működhetne is rendesen, de egy ilyen tehetségtelen rendezővel ez esélytelen, Mark Steven Johnsont( A szellemlovas, Daredevil) én szívem szerint már száműzném a szakmából, ugyanis mostanra végérvényesen bebizonyította, hogy nem tud rendezni. Ettől függetlenül a film a színészek miatt működőképes, akik ha nem is erőltették meg magukat, azért hozzák a tőlük elvárt szintet. Innen szeretnék gratulálni mindenkinek, aki hagyta, hogy befessék Travolta kopaszodó búráját arra gondolva, hogy majd jól mutat. Hát nem, de még mindig jobb ez, mint a Háború a földön raszta sérója. Ha láttad a trailert és felkeltette az érdeklődésed, akkor nézzed meg, ha meg nem jön be az előzetes, akkor eszedbe se jusson.

5,5/10.

Készült a filmhez egy dal, ami egész hangulatos lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr565406255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása