Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

A nagy balhé(Project A)

2013. február 26. - GGZs

Minden benne van amiért egy Jackie Chan filmet szeretni lehet: burleszkre hajazó poénok, remek mellékszereplők, tökéletesen megkoreografált verekedések és hihetetlen kaszkadőrmutatványok. Ha valakit rá akarsz venni, hogy megszeresse JC-t,ezzel nyugodtan kezdheted, persze ha ez nem tetszik neki,akkor a többi se fog.

projecta1024-1 (640x263).jpg

A történetben Jackie a tengerészet egy tagját alakítja,akiknek egy kalózbandát kellene elfogni, ez azonban nem megy túl egyszerűen, így végül átkerül a szívből gyűlölt rendőrosztaghoz, ahol egy nyomozás során rájön, hogy nagyon sok dolog áll összefüggésben a tengerészek kudarcaival. Persze ezalatt folyamatosan osszák a pofonokat, és megállapítható, hogy mindez még manapság is piszok jól néz ki.

vlcsnap-2013-02-26-18h24m56s186.png

Remek kis örökzöld a VHS-korszakból a műfaj szerelmeseinek.

A nagy balhé(Project A): 10/9.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr425106884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása