Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

2013 húsz legszexibb filmes pillanata

2014. március 13. - GGZs

margot robbie.png

 

Az év végi listák szezonja ugyan már rég lement, de a blog csak most ébred téli álmából és mivel kezdhetném újra, mint csöcsökkel és pöcsökkel! Na jó, ez így nem igaz, a cikk egészséges(nek hitt), heteroszexuális férfiszemmel lett összeállítva, így nagyon sajnálom, de a himbilimbik kedvelői itt nem sok mindent találnak maguknak, ellenben tudom számukra ajánlani a Trónok harcát, ott aztán van meztelen férfi test és szellő lóbálta hímvessző dögivel. Az alábbiakban olyan, a tavalyi évben hazánkban bemutatott filmek szexi pillanataiból összeválogatott szubjektív húszas lista következik, melyek erősen megragadtak emlékezetemben.

 

    20. Q – Érzékek birodalma

deborah-revy-deborah-revy.jpg

 

Ebben a butácska, de rengeteg szexet tartalmazó drámában Deborah Revy mindvégig hihetetlenül kívánatos, azonban az ostoba történetnek és a fantáziára nem sokat bízó, a pornó határait feszegető jeleneteknek hála ennél tovább nem juthat ezen a listán.

 

   19. A kezelés

 

Helen-Hunt-nude-The-Sessions-2.jpg

 

Helen Hunt szex-terapeutaként segít elveszíteni a lebénult, vastüdővel lélegző 38 éves Mark(John Hawkes) szüzességét. Az 50 éves, Oscar-díjas színésznő nekivetkőzésekor egyértelműen arra a véleményre jutottam, hogy kezelési időpontot kellene kérni nála.

 

 

   18. Byzantium

 

article-2330027-19F4476C000005DC-613_634x573.jpg

 

Hírével ellentétben ez a horrorba bugyolált dráma korántsem rossz, az öltáncot járó vámpírnők pedig szerfelett vonzóak – főleg, ha Gemma Arteton játssza őket.

 

 

   17.  Vasember 3.

 

Iron-man-3-gwyneth-paltrow-bra.jpg

 

Ahogy az Extremis szérummal beoltott Pepper Potts(Gwyneth Paltrow) rendet vág a fináléban, az eléggé megolvassza a képregényekért rajongó pici szívemet.

 

   16.  Sötétségben - Star Trek

 

Benny2_2.jpg

 

Sok Trekkie kiakadt, mikor Dr. Carol Marcus(Alice Eve) bugyira és melltartóra vetkőzött, én személy szerint azt se bántam volna, ha még azoktól is megszabadul.

 

    15.  Gyilkos Joe

 

killerjoe1_zpsb87377eb.jpg

 

Mikor a címszereplő, enyhén pszichopata Joe(Matthew McConaughey) munkája gyümölcseként megkapja az ártatlan Dottie-t(Juno Temple), az egyszerre érzéki és visszataszító, nemúgy a a szétvert fejű Gina Gershon megszopatása egy rántott csirkecombbal, ami simán csak beteg.

kfc.jpg

 

 

    14.  Mellékhatások

 

side effects rooney mara 2013_1.gif

 

Steven Soderbergh régi vágású krimijében az őzikeszemű Rooney Mara első blikkre egy lelki válságban szenvedő, megmenteni való nőként tetszeleg, aki a pszichiátere által felírt gyógyszertől – a férje legnagyobb örömére - szexuálisan igencsak aktívvá válik, majd a férje arcára fagy a mosoly, mikor a tabletta hatása alatt lévő kedvese egy gyenge pillanatában halálra szurkálja.

 

    13.  Úton

 

on theroad.gif

 

Szép lassan bealkonyul a Twilight sztárjainak, Kristen Stewart alakításából pedig ebből a filmből annyi marad meg, hogy két fiún tanult meg síelni.

 

    12.  Ivócimborák

 

drinkingbuddies_1.gif

 

Ha Olivia Wilde ledobálja a ruháit és a vízbe invitál, akkor valószínűleg még a jeges Dunába is követném. 

 

    11.  Spring breakers – Csajok szabadon

springbreakers.jpg

 

Símaszkos, felfegyverzett bikinis luvnyák kishölgyek. Pont.

 

 

    10.  A jogász

 

cameron-car.gif

 

Ridley Scott sztároktól hemzsegő krimijét az sem mentette meg a bukástól, hogy Cameron Diaz megcsinált benne egy sárga Ferrarit.

 

 

    9.  Gravitáció

 

gravity13.jpg

 

Sandra Bullock egy szűk kis sortban lebegve menekül a lángoló űrhajó fedélzetén, én pedig a remekbe szabott látványvilág ellenére akaratlanul is csak a színésznő hátsóját bámulom, hiába nem látok belőle igazából semmit.

 

 

 8.  40 és annyi

 

This-Is-40-still_1.jpg

 

Judd Apatow rendező saját életéből készített filmje ugyan sokkal hosszabb és unalmasabb annál, hogy bármilyen listára felférjen, azért sokan lettünk volna Leslie Mann helyében, mikor Megan Foxot csöcsörészte.

 

 

 7. Családi üzelmek

 

ht_jennifer_aniston_were_the_millers_ll_130523_wmain_1.jpg

 

A meglepően üde vígjátékban a sztriptíztáncost alakító, idén 45 éves Jennifer Aniston - a Jóbarátokon felnövő generációk legnagyobb örömére - egy szándékosan túlzásokba eső erotikus táncban mutatja meg még mindig formás testét.

 

    6. Nagyfiúk 2.

 

Grown-Ups-2-Ballet1_1.jpg

 

Adam Sandler újra összeverbuvált bandájának láttán sokak zsebében kinyílik a bicska, a filmjeit kedvelők ellenben nagy létszámban vándoroltak a mozikba és lehettek szemtanúi annak, ahogy egy vadító tánctanárnő(April Rose) elvonja az apukák figyelmét a lányaik produkciójáról.

 

   5.Transz

 

trance.gif

Danny Boyle hipnotikus rabló-eposzában több csavar van, mint egy menetes száron, a meztelenül a képbe szambázó Rosario Dawsont viszont mindenki egész könnyedén előhívja az emlékezetéből.

 

 

 

  1. Adéle élete

tumblr_inline_n02lj1LZRj1qdwlcm.png

 

Az Arany-Pálma nyertes, közel három órás francia film tabuk nélkül, teljes természetességgel mesél két lány szerelméről, a felnőtté válásról és önmagunk elfogadásától, a szexjelenetek pedig a maguk egyszerű, naturalista megvalósításuk ellenére remekül sikerültek. Meg amúgy is szeretünk egymásra mászó, csinos nőket bámulni, nem?

 

  1. Napos oldal

tumblr_n1s4okkOGf1rwxb4zo1_250.gif

 

Pat és Tiffany, a két mentálisan sérült fiatal története egyszerű, vicces, szívhez szóló és mindvégig remekül működik. A végső táncjelenetben a magát vadítóan dögösen riszáló Jennifer Lawrencet pedig akár órákig is elnéznénk – mármint én meg a megkérdezett barátaim egészen biztosan.

 

  1. Don Jon

tumblr_n0wmnhxS7G1st09ivo1_1280.png

 

Jon(Joseph Gordon-Lewitt) csak pár dologgal törődik igazán az életében, amik fontossági sorrendben a következők: a teste, a lakása, a verdája, a családja, a hitközössége, a haverjai, a csajai és a pornó. Aztán színre lép Barbara(Scarlett Johansson), aki szépen, módszeresen a legelső helyre furakodik, kezesbárányt csinálva a pornófüggő Jonból. Barbara az iskolapéldája annak, hogyan kell totál meghülyíteni egy férfit. Az ajtaja előtt játszódó jelenetben búgóhangon édesgetve, a testét Jonhoz dörzsölve vázolja fel, hogy milyen változtatásokat kell véghezvinni barátjának, ha szeretne bebocsátást nyerni a lábai közé. Buja, izgalmas és számtalan kérdést felvető képsor ez, ami- az egész filmhez hasonlóan- sokáig ott motoszkál a néző agyában.

 

   1. A Wall Street farkasa

 

 The_Wolf_Of_Wall_Street_2_1.jpg

 

Jordan Belfort(Di Caprio) olyannyira túlzásba viszi piálásból,drogozásból és kefélésből álló életvitelét, hogy felesége kénytelen bekeményíteni. Széttárt lábakkal, bugyi nélkül közli csapongó urával, hogy a mindent a szemnek-elv lép életbe, azaz Jordan mostantól csak a nyálát csorgathatja szexi asszonykájára. A jelenet a filmmel egyetemben örökre helyet talált a popkultúra panteonjában. (És igen, néha talán tényleg túlzásokba esem.)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr965801934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.16. 09:35:32

Gwyneth Paltrow szexi? mégis melyik univerzumban?!

MT90 2014.05.07. 08:47:08

Muszáj minden oldalon a Marvel utálatodat kifejezni? Unalmas.
süti beállítások módosítása