Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Házi készítésű szuperhősfilmek

2013. március 31. - GGZs

A képregényfilmek elözönlik a vásznakat, az internetet meg ellepi a sok házi gyártású fanmade videó, mi pedig ezekből szemezgettünk. Vamers-Fandom-Wonder-Woman-Movie-Fan-made-Poster.jpg

Trailer egy nem létező filmről, rendezője az egyébként kaszkadőr-koordinátor Jesse V. Johnson, főszerepben Nina Bergman, akiről kiderül, hogy jó kis segge van, ha más nem is. Johnson szándéka  bevallottan az volt, hogy felkeltse vele a stúdiók figyelmét.

Vasember keménykedik egy kicsit ebben a háromperces szösszenetben.

Az Iron Baby viszont simán veri az előző videót, vicces és remekül kivitelezett ötlet.

Joker Batman ellen! Táncpárbaj! Nagyon Nagy!!!

 Egy animációban összeengedték Supermant és Hulkot, valamint tisztelegtek Christopher Reeve előtt.

Batman, a Ragadozó és Alienek nyolc percben. Mindenképp érdekes. Ahogy az is, hogy messze Batmanről készül a legtöbb fanmade videó.

300 dollárból készült rövidfilm, melynek főszereplői szuper-képességekkel rendelkező tunya tinédzserek. A produkció atyja Michael Ashton. Ezt hívják tehetségnek.LTS1.jpg

Batman halott, helyette Dick Grayson teszi a dolgát, amire a képregényben is volt már példa. John Fiorella rendezői tudásának erődemonstrációja minden rajongót kielégítő, szuperhős-cameokkal megerősített igazi fanmade királyság. Jó, egy kicsit túloztam.Grayson-Poster.jpg

A főszereplő ugyanaz, mint a 2004-es Megtorló filmben, de ez attól még egy független, remekül kivitelezett fanmade videó.

Hogy nézne ki egy Batman film, ha az Asylum stúdió készítené? Valahogy így...

Negyedórás, hangulatos szösszenet a Nolan-féle Batman univerzumban, közvetlenül a Sötét Lovag után, avagy ilyen lenne egy tévésorozat a bőregérről.


Zseniálisan rosszul kivitelezett websorozat az X-Men-ről, ami a Chris Claremont-John Byrne páros híres Főnix halála képregényeit követi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr385183995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.02. 09:16:23

a city of scars zseniális, meg a dirty laundry is jó.
állítólag lesz ilyen kisfilm dreddből is.
süti beállítások módosítása