Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

10 színész, akiket a legjobban szeret most a világ meztelenül nézegetni

2014. szeptember 16. - GGZs

anne hathaway and jake gyllenhaal laying naked on a bed.jpg

A most következő poszt koedukált lesz, ami annyit tesz, hogy öt színészt és öt színésznőt fog rangsorolni, ami férfiszemmel nézve egyrészt jó, mert lesznek szexi nők, másrészt annyira mégse, mert lesznek itt izmos férfitestek is. De mindent az olvasókért ugyebár, úgyhogy most szeretnék a hölgyeknek is kedvezni, hátha örülnek majd neki.

 gal-nude-scene-anne-hathaway-jake-gyllenhaal-3-jpg.jpg

A cikk ötletét a minden pucér filmjelenetet összegyűjtő, méltán legendás fizetős oldal, a Mr. Skin alapítója, Jim McBride adta, aki egy pár nappal ezelőtti interjújában elárulta, hogy melyik öt színészre és színésznőre kerestek rá a legtöbben ebben az évben a férfiaknak( és leszbikusoknak) szóló honlapján, a Mr Skin-en, illetve a nőknek(és homoszexuálisoknak) szóló másik weblapján, a Mr. Man-en. Szóval a két lista az övé és a sorrendje pedig lentebb. Vigyázat, erre a posztra valóban érvényes a tizennyolc éven felülieknek címke!

 

Színésznők

 

5. Salma Hayek

 

A cikk összeállítása alatt döbbentem rá, hogy bizony a 48 éves mexikói istennőből szép lassan milf lett, méghozzá eszméletlenül dögös milf. Salma úgy látszik olyan lesz, mint egy örökzöld sláger, az emberek soha nem fognak ráunni.

 

 

 

4. Eva Green

 

A francia színésznő a 2003-as Álmodozók óta szexszimbólumnak számít, státuszát azóta olyan piros-karikás jelenetekkel tarkított filmekkel erősíti, mint az idén bemutatott Sin City: Ölni tudnál érte vagy a 300: A birodalom hajnala.

 

 

 

3.Miley Cyrus

 

A Disney-s Hanna Montana-korszakára már kicsit sem hasonlító Miley 2012 óta nem forgatott filmet, helyette inkább énekel és szexin riszálja a fenekét, amivel több millió dollárt és rajongót twerkelt össze.  

 

 

 

2. Alexandra Daddario

 

2014 a rivaldafényt hozta '86-os születésű amerikai színésznő számára, aki eddig jobbára Percy Jackson mellett vagy horrorfilm-gonosztevők előtt szaladgált a vásznakon. Az áttöréshez elég volt elcsábítani a nős Woody Harrelsont az év talán legnagyobbat szóló sorozatában, a True Detective-ben.

 

 

1. Scarlett Johansson

 

Scarlett jelenleg a légfényesebben ragyogó hollywoodi csillag, már ami a női mezőnyt illeti, pozícióját csak a nemrég meztelen képeivel a hírekbe kerülő Jennifer Lawrence veszélyezteti. Az éppen gyermeket váró színésznő eddig inkább érzéki kisugárzásával és alakításaival vált a férfiak kedvencévé, de idén őt is elérte a végzete, az A felszín alatt című művészkedő sci-fiben mutatta meg a nagyvilágnak, hogy mi is van a ruhája alatt. Örülünk, Vincent.

 

 

 

 

 Színészek

5. Brad Pitt

 

A Thelma és Louiseban (1991) szívdöglesztő cowboyként döntötte meg Geena Davist, ami olyan jól sikerült, hogy aztán a fél világ ugyanerre vágyott tőle. Brad rendes ember, ezért fél Hollywoodot tényleg az ágyba vitte, de közben kiváló szerepválasztásaival párját ritkító karriert épített fel.

 

 

4. Jake Gyllenhaal

 

Az egykori Donnie Darko(2001) neve az akkoriban rengeteg beszédtémát szolgáló Túl a barátságon(2005) miatt vált ismertté, azóta már a Szerelem és más drogokban(2010) Anne Hathaway-jel is ágyba bújt, tette mindezt úgy, hogy előtte a Perzsia hercege: Az idő homokja miatt már szépen kigyúrta magát, így válva meghatározó pasi-ideállá.  

 

 

3. Zac Efron

 

A férfiak közé is befutott egy aktor, aki egykoron a Disney-istállót erősítette. Nincs mit szépíteni, az egykori High School Musical-tag valóban kurva jól néz ki és ha még több olyan közönségsikerben szerepel, mint a Rossz szomszédság, akkor bizony évtizedekig nézegethetjük a csinos kis pofiját és a csodás testét. És most megyek iszom egy sört, meg ellövök egy hím-soviniszta macsóviccet, mert úgy érzem kezdek átmenni melegbe.

 

2. Mark Wahlberg

Na sikerült visszaállítani az előbb saját magam által megtépázott heteroszexuális énképem, így folytatjuk, méghozzá a kilencvenes évek elején Marky Mark néven befutó rapperrel, aki annyira remek filmes karriert épített magának, hogy néha már elfeledkezünk arról, ahogyan régen két rím között a tökét markolássza. Legalábbis én eddig így gondoltam, de úgy néz ki az internet népe nem felejti a sokat mutogatott kockahasát és még többször szeretné látni azt.  

 

 

1. Michael Fassbender

 Engem bizony meglepett, hogy az ír és német gyökerekkel rendelkező színészt akarják a legtöbben ádámkosztümben látni, aztán rájöttem, hogy nincs min meglepődni. Szerepelt már annyi blockbusterben, hogy minden korosztály számára ismert legyen, és kisebb filmekben mutogatta már meztelenül magát elégszer ahhoz, hogy mindenhova elérjen a híre. Így nem meglepő, ha sokan kíváncsiak arra, hogy Magneto hogyan is lóbálja azt a bizonyost.

 

 

 

Csatlakozz Te is a világ leghülyébb nevű filmes blogjának Facebook-csoportjához, ahol hírből sem ismerik a tréfát! Katt a gifre!

Michael-XD-michael-fassbender-23533890-500-200.gif

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr596704069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.09.17. 13:24:51

Eva Grenn iránti rajongást kifejezetten nem értem, nem szép az a nő egyáltalán. Rosszul is esett, hogy ő lett Ava Lord. :S

Zakk (törölt) 2014.09.17. 13:32:41

@doggfather: nem te vagy az az arck aki Lendvai Ildiko fan?

ledo76 2014.09.17. 15:22:06

Eva Green túl van hypeolva, Miley Cyrus pedig azon túl, hogy iszonyú közönséges még ronda is. A csákókról nem tudok véleményt mondani, de a Zac Efron kifejezetten buzi-gyuri.

gizmo26 2014.09.17. 16:16:43

Ha már Jake Gyllenhaal is bekerült a listába, akkor a "Túl a barátágon"-ból is mindenképp be kellett volna rakni 1-2 képet.

Mr. Rocketfinger 2014.09.17. 17:33:07

anyám borogass be, ezt a Májli Szájruszt egy napon emlegetni mondjuk Salma Hayekkel, az nagyon durva. oké, hogy a csapból is ő folyik, de most komolyan, még egy ilyen ótvaros, kifejezetten gusztustalan, szakadt némbert nem igen látni mostanság. szégyen, hogy olyan sokan kerenek rá, hogy egy ilyen válogatásba befért... lássa meztelenül akinek 6 anyja van.

TommyGun77 2014.09.17. 19:50:58

SZÁJRUSZ helyett esetleg PENELOPE CRUZ? A többi elmegy
Nincs ízlésetek komolyan....

sanyix 2014.09.17. 22:20:17

@doggfather: de elég szép nő, és nagyon jó teste van.

op tomi 2014.09.18. 12:01:19

Sophie Marceaut ebből kihagyni... érthetetlen! :(

hellrod 2014.09.22. 07:28:52

én is felhívnám a figyelmet, hogy a cím ..."szeret most a világ meztelenül nézegetni"
Miley Cyrus ? Az egy dolog, hogy a ribi imidzs most nagyon menő és eladható, de mégsem ugyanaz.

én Monica Belluccit dobom még be

Swind 2014.09.22. 07:48:52

Megértem, hogy nem olvastátok el a zsöveget (énis Salma Hayek képeivel kezdtem), de felette kifejezetten írva vagyon, hogy ez a női és férfi lista ugyanaz akikre a felhasználók a legtöbbet kerestek a Mr.Skin meg a Mr.Man-on. A myles féle izlésficamról nem ez a blog tehet.

hellrod 2014.09.22. 10:15:39

swind, nem a lista származását vonjuk kétségbe, inkább a minőségét

Before · http://azbeszt.blog.hu 2014.10.04. 19:55:29

A cím alapján nagyon nem értem a női tagozat harmadik helyezettjét... Ki a faszom kíváncsi erre a retardált kis kreténre??

Field64 · https://moviecops.blog.hu/ 2022.04.11. 08:18:57

@doggfather:

Abszolút egyetértek. Nálam vezeti a legkevésbé vonző (hogy diplomatikusan fogalmazzak) Bond-csajok toplistáját.

Egyetértek azzal a kollégával is, aki Monica Belluccit hiányolta. Számomra sokkal izgalmasabb nő, ráadásul még színésznőként is érdekesebb, mint Green.
.
süti beállítások módosítása