Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Gyilkos Joe

2013. február 21. - GGZs

A gengsztereknek tartozó Chris (Emile Hirsch) összebeszél az apjával, hogy mi lenne,ha megöletnék a  már mással élő anyát/ex-feleséget és felmarkolnák az életbiztosítását, aztán meg nagy jó lenne minden. A terv megvalósításához felbérelik Gyilkos Joe-t (Matthew McConaughey), a rendőrt,aki másodállásban bérgyilkosként nyomja, ő pedig az antiszociális húgocskát, Dotty-t (Juno Temple) kéri zálogba, amíg meg nem lesz a lóvé.

vlcsnap-2013-02-21-10h53m37s205.png

A jó öreg William Friedkin (Az ördögűző,Francia Kapcsolat) új filmje egy egyszerű ujjgyakorlat a bűnfilmek sötét mocsarában,nem emeli meg nagyon a tétet, viszont amit ígér azt teljesíti. Rohadtabbnál rohadtabb karakterek tűnnek fel egymás után, Dotty karaktere hordozza egyedül magában a tisztaságot,a történet nagyjából működik, McConaughey- ről megint kiderül, hogy tud színészkedni, ha akar és épp nem vígjátékban picsog meg vetkőzik,persze itt is lekerül róla a gatya, de megbocsájtjuk neki(mondjuk a csajok biztos örülnek a pucér seggének), mert mikor Joe beindul, az valami egész zseniálisan beteg.

Gylkos Joe: 10/6.5

Az előzetes megtekintése nem ajánlott, erősen spoileres és sokat ront a film élvezeti értékén!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr275095680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása