Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Cápák éjszakája 3D

2013. február 27. - GGZs

Mit vár az ember egy olyan filmtől, amiben tudja,hogy lesz egy tó,ami tele lesz cápákkal? Hát nem sokat, viszont ez még azt se teljesíti, a Piranha 3DD egészen zseniálisnak tűnhet emellett a horror-thriller mellett. És itt is a probléma: megpróbálja komolyan venni magát a film, poénok helyett drámát meg izgalmat szeretne, de azt ilyen gagyi alapanyagból lehetetlen szállítani. Pedig David R. Ellis rendezőnek(nyugodjék békében) voltak egész jó kis 

tumblr_mhmvfqPyvW1rawoi3o1_400.jpgfilmjei (Végső állomás 2.,Mobil,Kígyók a fedélzeten,), itt azonban valahogy nem találta meg az arányokat, de hát hülye az, aki tudja, hogy szar film elé ül le,aztán meg azon picsog, hogy mekkora hányás az egész, úgyhogy befejeztem. És azért vannak olyan pillanatai, ahol igazi érzelmeket vált ki belőled: kínodban sírva fakadsz vagy elneveted magad.

Igazából annyira rossz,hogy mindenkinek ajánlom, meg kellenek az ilyen eposzok ahhoz, hogy tudjuk értékelni a közepes horrorokat.

Ja és legalább az eyecandyt erősen adagolják, gyakorlatilag nem telik el úgy perc, hogy ne látnánk egy bikinis csajt/félmeztelen srácot.

Cápák éjszakája 3D(Shark Night): 10/2.

shark-night-3d-5 (640x268).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr135108704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása