Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Az utolsó csavar

2013. március 08. - GGZs

Clint Eastwood már elbúcsúzott a színészettől egyszer a 2008-as  klasszikus Gran Torinoban, azonban talán saját magát is meglepte, hogy milyen jól tartja magát, ezért bevállalt még egy szerepet az 1930. május 31.-én született színész-író-rendező-producer. Habár McClane óta tudjuk, hogy öregember nem gyorsvonat, az öreg Clint még mindig hatalmas jelenléttel bír a vásznon.

trouble-with-the-curve-pic09 (620x276).jpg

Gus(Piszkos Harry) baseball-játékos megfigyelő öreg, mint az országút: alig tud pisálni, alig lát, alig hall, alig él. Persze a zsémbes vénember nem az a fajta, aki könnyen feladna bármit is, így van a munkájával is,ahol a technikáé már a jelen nem még a jövő, ezért Gus ramaty állapota ellenére is elindul toborzó körútjára, ahol az állása a tét. Lánya(Amy Smart) idővel csatlakozik hozzá, persze hősünk mindennek nem örül, de később mindkettőjükre nagy hatással lesz az együtt töltött idő.

Átlag-dráma pozitív üzenettel, Clint viszont baromi sokat emel az egészen. Robert Lorenz rendező hálát adhat az égnek, hogy sikerült rábeszélnie, mert nélküle bizony nem sokat érne a film. Persze Lorenznek jól jött, hogy párszor már dolgozott vele, mint producer és rendező-asszisztens. És hál' Istennek baseball van benne, nem foci, mert akkor tuti ízekre szednénk mi, hozzáértő futball-nemzet.

Remélem a legenda még sokáig készít nekünk filmeket.

Az utolsó csavar: 10/7.

trouble-with-the-curve-still07 (620x326).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr685122967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása