Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Húsz horrorfilmes érdekesség

2013. október 22. - GGZs


Poltergeist_Skeletons_2_8_15_12.jpgA Poltergeist - Kopogó szellemben a stáb igazi csontvázakat használt, mert azok voltak az olcsóbbak.

 

ghost_face_scream_17.jpgScary Movie volt a Sikoly eredeti címe, ezt vette át később a magyarul Horrorra akadvára keresztelt paródia.

HALLOWEEN II - v2 - Silver Ferox Design WEB.jpgDick Warlock a Halloween II.-ben játszotta Michael Myerst. Ő a széria történetének legkisebb fehérre festett Kirk kapitány-maszkos gyilkosa (igen, pénzhiány miatt ilyen egyszerűen oldották meg az álarc-kérdést), így nem csoda, hogy rejtett sarokemelős cipőben volt kénytelen az áldozatait kergetni.

B+ detective 2 Aaron Kwok 2.jpgAzokat a mozikat, amikben a gyilkos kiléte egészen a végéig rejtély, úgy hívják, hogy "whodunit"(ki tette).

A-Nightmare-on-Elm-Street-80s-films-328191_1024_768.jpgAz eredeti Rémálom az Elm utcában-ban egyáltalán nem hangzik el az, hogy Elm utca.

Hannibal-Lecter-Anthony-Hopkins-Silence-of-the-Lambs-500x377.jpgHannibal Lecter egyszer sem pislog a Bárányok hallgatnak-ban.

tumblr_mv0gtnrP0T1s13iszo1_500.gifA Ragyogást két kategóriában is Arany Málnára jelölték: Legrosszabb rendezés(Stanley Kubrick), Legrosszabb színésznő(Shelley Duvall). Idióták.

Psycho-flushing-toilet-no-text.jpgA Pszichóban történt meg a filmtörténelem első vécé-lehúzása.

tumblr_mueyeeC0vA1r0w0sdo1_400.gifA Végső állomás egy törölt X-Akták epizódból készült.

04-TRAY.jpgPet-Sematary-Church-the-Cat-1.jpgChurch-öt, a Kedvencek temetője macskáját hét különböző gombolyagkergető játszotta, mindegyik egy trükköt tudott. Ezenkívül használtak még bábot is.

list6_04_the_blair_witch_project.jpgAz ideglelést(Blair Witch Project) mindössze nyolc nap alatt vették fel, viszont nyolc hónapig vágták.

pennywise.jpgPennywise, a zenebohóc haja az őt játszó Tim Curry eredeti lobonca.

tumblr_muol3g92FJ1qgt6uyo1_500.gifA Parajelenségekeket(2007) teljes egészében a rendező Oren Peli házában forgatták, a felvétel tíz napig tartott, előtte viszont egy évbe telt a ház átalakítása.

tumblr_muofpqi4Nt1sbpaboo1_500.jpgAz ördögűzőben egy mészárszékre hajtott sertéscsorda hangját hallhatjuk, mikor Lindából kiűzik a gonoszt.

JasonOscar.jpgTudod melyik az a négy horrorfilm, amelyiket a Legjobb film Oscarjára jelöltek? Az ördögűző, A cápa, A bárányok hallgatnak és a Hatodik érzék.

Saw-1-Gordon-Movies-Guide.jpegA Fűrész első részében csak férfiak halnak meg.

6.jpegA Coldplayes Chris Martin zombiként cameozott egyet a Haláli hullák hajnalában.

tumblr_muhw5fmXrU1rstn0po1_r1_500.jpgA 2005-ös Viasztestekben Elisa Cuthbert száját pillanatragasztóval zárják össze. A forgatáson a minél nagyobb realizmus kedvéért ezt tényleg megtették vele.

notld2.jpgAz élőhalottak éjszakájában(1967) csoki-szirupot használtak a vér helyettesítésére.

tumblr_mv0dd4QzPg1qanwe4o4_r1_250.gifLugosi Béla játszotta el Drakulát a világon legelőször.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr35485083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.22. 13:30:18

az elm utca táblán se jelenik meg?

Xen 2014.11.24. 03:24:07

Hannibal Lecter bizony pislog a Bárányok hallgatnak c. filmben.
süti beállítások módosítása