Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Hófehér és a vadász

A gyönyörű királylány úgy néz ki az első jelenetében, mintha Gollum lánytestvére lenne. Aztán picit javul a helyzet.

2013. január 10. - GGZs

Kristen Stewart ismét hozza zseniális színészi képességeit,ami igazából már nem is idegesítő, remekül feldobja vele filmjei hangulatát( mindig van min nevetni) ebben a felturbózott mesében, ahol a gonosz mostoha(Charlize Theron) madárbelsőséget eszik, kiszívja a fiatalságot mások arcából, alakváltó és a tükre is a legújabb T-100-as modell, csúcsformában pedig olyan dögös, hogy bárki bármikor megcsinálná, a vadász keserű, iszik és kemény,mint egy beinjekciózott farok, a törpék rabolnak és szórakoztatóak eléggé fárasztóak, és a film rekordot állít fel szétpergő/tovarepülő lényekből. A rendező Rupert Sanders a forgatáson benyomta egy párszor szeretett Bellánkat, még jó hogy patiszon kultúrember és megbocsájtott. HÁLELÚJA! A film azért egyszer nézhető,elég látványos is,de ha kihagyod se maradsz le semmiről, úgyis láttál már ilyet.

10/5.

 

20120604-snow-white-and-the-huntsman1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr245010493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Revolutionist 2015.11.11. 22:59:08

Atyaég, de karikás a szeme... miért nem szóltak a szerkesztők és producerek, hogy pihenje már jól ki magát, a forgatás előtt...?!

GGZs · http://ajemdibi.blog.hu 2015.11.11. 23:11:04

@Revolutionist: Mert pont a rendezővel kamatyolt akkortájt a forgatás alatt :)

Revolutionist 2015.11.11. 23:38:59

Uhh hallod... akkor ez igen kemény orgia lehetett... ennyire még nem öreg ez a csaj... de akkor legalább a rendező szólhatott volna hogy ez így gáz lesz... vagy még a jelenet előtt fél órával is qrtak...?
süti beállítások módosítása