Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Blitz

2013. február 28. - GGZs

Brant(Jason Statham) egy önbíráskodó, keményfejű, alkoholproblémákkal küzdő rendőr, aki folyamatosan a szakadék szélén táncol, a történet elején parkolópályára is teszik, mert összetör pár suhancot, akik épp egy autót akartak megfújni. Egy rendőrökre vadászó sorozatgyilkos miatt azonban hősünket rehabilitálják, ő pedig sajátos módszereivel és egy újdonsült meleg kollégával nekiáll felgöngyölíteni az ügyet.

blitz08 (640x284).jpg

Nagyon jót tesz a filmnek az angliai légkör, az esős-borús idő és a hangulatos helyszínek valamint a kiváló mellékszereplők mind hozzátesznek az élvezeti értékéhez. Sokkal több pozitívum azonban nem jut eszembe. Az a baj ezzel a filmmel, meg úgy általában a Statham-filmekkel, hogy nagyon gyenge sztorival állnak elő, és hiába köztudottan karizmatikus személyiség a vásznon, manapság ez már édeskevés, és ugye így buknak meg régi akcióhőseink(Stallone,Schwarzenegger,Willis,) szépen sorban egymásután. Egyáltalán nem rossz ez a film, viszont a mai világban, amikor a hasonló műfajú sorozatok(Luther, Kemény zsaruk) sokkal erősebb sztorival és erősebb képi világgal vannak felvértezve, plusz ugyanúgy erős főszereplővel rendelkeznek, akkor jogos elvárás lenne változtatni,csavarni kicsit a megszokott sémákon, és talán ettől maga a műfaj is a régi fényében csilloghatna.

Blitz(2011): 10/5.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr295110478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása