Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Szeretnéd látni Meryl Streep mellét?- Felejthetetlen villantások 1.

2015. június 18. - GGZs

 40906d8073c4c3100f8ac1ab8f2ffd91.jpg

Vannak olyan pillanatok az életben és a filmekben egyaránt, amiket nehéz elfelejteni, pláne ha köze van hozzá a szexnek. Az alábbiakban olyan momentumokat láthatsz, amikről nem igazán beszélünk mostanság, pedig igencsak emlékezetesek, jöjjön hát néhány színésznő kevésbé ismert szexi villantása.

 

 

Meryl Streep, a három Oscar-díjas színészistennő karrierje során mindössze egyetlen egyszer, az 1983-as Silkwoodban villantotta meg azt, amire nagyjából a világ összes férfija(és nője?) kíváncsi. Egyébként ezért a szerepéért is Oscarra jelölték.

 

 

Nicole Kidman több, mint egy tucat filmben mutatott kisebb-nagyobb bőrfelületet intim testrészeiből, közöttük van néhány emlékezetes, azonban az 1986-os ausztrál Széllovasokban, élete első mozifilmjében mutatott ágyból kikelése is olyan momentum, amit nem kéne elfelejteni.

 4680380_orig.jpg

 

 Na és ez miből van?expose-nicole-kidman-gif.gif

 

Cybill Shepherd hazánkban is főként A simlis és a szende című, nyolcvanas években futott sorozattal lett népszerű, amiben Bruce Willis partnereként tündökölhetett, az 1971-es Az utolsó mozielőadásban mutatott egyetlen meztelenkedése viszont mindenképp említésre méltó.

 

Kate Beckinsale neve egybeforrt az Underworld-széria vérfarkas-aprító vámpírjával, atetőtől talpig fekete latex-ruhát hordó Serene-nel, az 1994-es Lóhalálában ellenben azt is láthattuk, hogy mi rejtezik a szűk hacuka alatt.

 

 

Linda Hamilton Sarah Connorként a Terminátor első részében keveredik ágyjelenetbe Kyle Reese-zel, az ott látható oldalcicitől azonban talán látványosabb a King Kong visszatérben(1986) mutatott gyors kitakarózása.

 

 

 

Liv Tyler volt Bruce Willis lánya az Armageddonban, a 2011-es Lejtőnben pedig azt is szemügyre vehetjük, amit a katasztrófafilmben csak Ben Afflecknek volt szabad.

 

Igen, alant maga Ellen Ripley teker félmeztelenül, aki tudja, hogy ez miben volt, az igazán büszke lehet magára.

 

Volt egy bizonyos Americano című dráma 2011-ben, amit úgy nagyjából senki nem látott, így mindenki lemaradt arról, ahogy Salma Hayek egy sztriptíz rúd mellett tekereg benne.

 

 

 

Lynda Carter eddig a valaha volt legdögösebb Wonder Woman a mozgóképes történelemben. Ha a harcos amazon mellét szeretnéd mustrálni, akkor nincs más dolgod, mint lejjebb görgetni, a jelenet az 1975-ös Bobbie Jo and the Outlaw-ból való.

 

 

Barbara Bach az 1977-es James Bond opus, A kém, aki szeretett engem számomra legemlékezetesebb „szemcukorkája”, így mindenképp jó tudni, hogy ugyanabban az évben egy Sergio Corbucci komédiában, az Ecco noi per esempio...-ban teljesen kivetkőzött magából.

 

Ennyi volt a móka mára, ha nem akarsz lemaradni a folytatásról, akkor katt Naomi Watts fenekére.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr237434010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El periodista 2015.06.19. 11:13:49

Sigourney Weaver jelenete a Diplomás örömlány (aka Half Moon Street - 1986) című, egyébiránt nagyon fasza kis krimiben van.

hahópihehh 2015.06.20. 22:46:47

én csak azt szeretném tudni, h salma hayeknek honnan van ilyen brutáljó alakja.

Gregegy 2015.06.21. 01:12:12

www.youtube.com/watch?v=EhOFiLYbafY
Valahogy Salma Hayek Dogma beli szereplését mindig kifelejtik. :)

Az igazi Trebics 2015.06.21. 14:10:21

@Gregegy: Talán mert nem villant semmit?
süti beállítások módosítása