Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

A vonzás szabályai

2013. február 20. - GGZs

Bret Easton Ellis könyvének 2002-es filmadaptációja igencsak kiállja az idő próbáját, a mai napig lenyűgöző történetmesélési technikával operáló örök klasszikus emberi kapcsolatokról, vágyakról  eszméletlen erős tempóval és annyi mondanivalóval,hogy az valami egészen elképesztő.

the-rules-of-attraction-portabletv.gifA filmet író-rendező Roger Avaryről sokan nem tudják, de Tarantinoval kéz a kézben vette át az Oscar-díjat a Ponyvaregény című kis semmiség szkriptjéért, és habár nem sikerült úgy a köztudatban maradni,mint a szerzőtársának, ezzel a mozival azért végérvényesen nyomot hagyott a filmtörténelemben, olyan jeleneteket produkált, amik mélyen megmaradnak a nézőben köszönhetően a nem mindennapi beállításoknak és vágásoknak, és a mindössze négymillió dolláros költségvetés egyáltalán nem látszik meg a végeredményen.

tumblr_lwnrw4eXzE1qe2wyvo1_500.jpgÉn már nagyon sokadjára néztem meg, és csak azt tudom mondani,hogy megunhatatlan,kihagyhatatlan,megkerülhetetlen,átugorhatatlan,provokatív alkotás, amit egyszer legalább mindenkinek látni kell,még azoknak is akik rózsaszín vattacukor-felhők között élnek és letagadják,hogy van az életnek sötét oldala is.Meg azért is meg kell nézni,mert a főhős az Amerikai pszichó öltönyös-gyilkos Christian Bale-karakter testvére.

tumblr_l6a42kEpUF1qz85zpo1_500.gif

Plusz az összes karakter és mellékszál is teljesen rendben van,minden összeér a végére, nincsenek holtjáratok, helyette olyan felejthetetlen figurákat kapunk,mint Rupert, a díler.

tumblr_li81miS5vF1qaj09co1_500.gif

Vagy Richard, az elborult meleg.

tumblr_m2khctLhRN1r36r0wo1_500.gif

Vagy Jessica Biel zavarodott ribanckaraktere. És még sorolhatnám.

tumblr_mhlrzrqbEm1qjf6fqo1_500.gif  

Ennek az alkotásnak ott a helye az elmúlt évtized legjobb filmjeinek tízes listáján.

A vonzás szabályai: 10/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr365093032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása