Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Faculty- Az invázium

2013. március 13. - GGZs

Az elmúlt évezred végén, mikor még Robert Rodriguez olyan filmeket csinált, mint az Alkonyattól pirkadatig meg a Desperado, és nem olyanokat, mint a Kémkölykök összes része vagy a Cápasrác és Lávalány kalandjai, mikor még  Kevin Williamson ünnepelt forgatókönyvíró volt a Sikoly és a Dawson és a haverok miatt és nem a borzasztó Vérfarkast vagy A pálmák árnyékát körmölte, akkor egyszer ezek ketten összedugták a fejüket és készítettek egy idegeninváziós-testrablós tini-horrort (Stephenie Meyer meg menjen A burokkal meg a lelkis szarságaival vissza anyuba), ami kérlek szépen a mai napig működőképes.

thefacultywallpaper01 (600x353).jpg

Egy pár srác a suliban észreveszi, hogy valami nincs rendben,a tanárok egyre furcsábban viselkednek, és gyanújuk beigazolódik: ha nem tesznek valamit, akkor hamarosan az egész város/világ jó nagy szarban lesz. Persze mindeközben jut idő egy kis ismerkedésre, szerelemre, meg be is kell állni, mert csak így jöhetnek rá, ki idegen és ki nem.

A sztori és a logika döcög, de mindezek ellenére is működik a film, ugyanis Williamson mindig is mestere volt a klisék kifigurázásának és itt még egész jó formában nyomta, valamint Rodriguez is összehozott egy-két fosatós és undorító jelenetet. A CGI mára már kicsit csúnyácska, de még vállalható, a legtöbb poén ül, a szerelmi szálak nem okoznak cukormérgezést, sőt a tanár(Famke Janssen)-diák(Josh Hartnett) szál nagyon jó, Elijah Wood már itt is olyan, mint Frodó, de ezt akkor még nem tudtuk. Ja és Salma Hayek doktornőként, Robert T-1000 Patrick edzőbáként, Usher kistáskaként, a Halálos iramból ismert Jordana Browster pedig a suliújság szerkesztőjeként erősítette a stábot.

Faculty- Az invázium: 10/7.

xVnkQ (600x338).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr785131998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása