Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Képszakadás -21 & Over

2013. július 09. - GGZs

Két régi cimbora látogatja meg a huszonegyedik életévébe lévő Jeff Chang-et , aki azonban nem akarja megünnepelni a nagy napot(Amerikában innentől kezdve ihatod szét magad bárhol legálisan), mert másnap reggel hétkor kell a jövőjét meghatározó interjúra mennie. Aztán a srácok csak rábeszélik, hogy elugranak meginni egy sört. És mindannyian tudjuk mit jelent az az egy sör:

A két cimbi igaz barátként viselkedve haza akarja vinni a totálkáros kollégát, csupán két apró bökkenő van: fingjuk sincs hol vannak és hogy hol lakik Jeff Chang. Az egyetlen nyomon indulnak el, ami egy lányszövetséghez vezet, és nem sejtik még, hogy az éjszaka számtalan meglepetést tartogat a számukra, no meg persze Chang papa is fia nyomába ered.

A Jon Lucas- Scott Moore duó, a Másnaposok íróinak új filmje(amit most nem csak írtak, hanem meg is rendeztek) feltűnően szabadon mozog a megszokott vígjátéki elemek között, vannak poénjaik, van egy kis mondanivalójuk, valamint ahogy Jeff Changet a vállaikon rángatja az úton végig a két haver, az a klasszikus Hóbortos hétvégét is megidézi, és ugyan ez a komédia ha  nem is lett akkora dobás, azért bőven szórakoztató, ami manapság már nagy szó. Politikailag teljesen korrekt az egész, ugyanis minden feltűnő nemzetiségnek beszólnak.

6,5/10.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr115398250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása