Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Személyiségtolvaj

2013. március 10. - GGZs

Na ez tipikusan az a film, aminek nem igazán fogom megérteni a tengerentúli sikerét, mert az egész egy kalap lepkefing. Diana(Melissa McCarthy) nem szarral gurigázik: mások számláiról húzza le a lóvét és így boldogan él, mint aranyhal a szatyorban. Sandy(Jason Bateman) is az áldozatai között van, akinek egy hete van,hogy megtalálja és leszállítsa Dianát, mert máskülönben tönkre megy az élete.

identity-thief (620x315).jpg

Ennyit a történetről, mert az utána nincs is, ahogy poénok se nagyon akadnak, ami azért elég gáz egy vígjátéktól. A koszorúslányokkal a köztudatba robbant McCarthy valószínűleg az amerikai közönség szíve csücskévé válhatott, de ha ilyen pocsék mozikkal folytatja, akkor hamarosan a süllyesztőben találhatja magát. A förtelmes főnököket is jegyző direktor, Seth Gordon se erre a filmre lesz a legbüszkébb. Igazából nem is tennék hozzá többet az egészhez, fogyasztását csak saját felelősségre ajánlanám. Ki tudja, még az is lehet, hogy tetszeni fog, mert mindenkinek megvannak azok a kedvencei, amikről tudja, hogy pocsék filmek, mégis szereti őket( nálam ilyen tavalyról az Apa ég! című zseniálisan rossz Adam Sandler vígjáték).

Személyiségtolvaj: 10/4.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr695126588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása