Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Lady Vengeance- A bosszú asszonya

2013. február 26. - GGZs

Geum-ja tizenhárom évre börtönbe került ártatlanul, szabadulásakor pedig csak egyetlen cél lebeg a szeme előtt: bosszút állni azon az emberen, aki oda juttatta. Ez eddig full sablonosan hangzik, azonban a történet további része és annak kibontása egyáltalán nem az, az időben ugráló cselekményvezetés  abszolút követhető és élvezetes, és jó pár meglepetést is tartalmaz,ráadásul a legtöbbje olyan, amire egyáltalán nem számítunk.

Dog murder - Lady Vengeance (640x240).jpg

Persze ez csak azoknak meglepő,akik nem ismerik  Park Chan-wook munkáit, a dél-koreai rendező rendre egészen fantasztikus darabokkal rukkol elő. A szóban forgó film a direktor Bosszú-trilógiájának záró darabja, de nem kell megijedni, semmi nem köti össze a filmeket azon kívül,hogy mindegyikben a bosszú a főhős legfőbb motivációja.Igazán remek sorozat, mindenkinek csak ajánlani tudom, az első rész az A bosszú ura néven fut nálunk, míg a második rész a trilógia méltán leghíresebb darabja, az Oldboy.

A főhősnő tettei sokak szemében nem teszi őt szimpatikussá(nekem az), ugyanis a célja eléréséhez mindent és mindenkit alárendel, azonban nagyon is összetett karakter,akire nagyon sokáig emlékszik az ember.

Lady Vengeance- A bosszú asszonya(2005): 10/9. 

capture1 (640x269).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr435106780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása