Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Fejlövés- Bullet to the Head

2013. június 04. - GGZs

Az akció-legenda Walter Hill rendezte ezt a régivágású fost, amivel Stallone ismét katapultálhatja magát a szartengerbe, ahonnan nagy nehezen mászott ki a Rocky Balboa- John Rambo kombóval. 

Jimmy Bobo bérgyilkos (Sly) bajba kerül, mivel nem öl meg egy szemtanút, mert a kurvának olyan tetkója van, mint a lányának. Csak azért. Aztán meg mikor a saját szabályairól beszél, akkor azt mondja, hogy sosem öl gyereket és nőt. 

A sztori bűn rossz. A Stallone- Sung Kang(ázisai zsernyák, aki szövetkezik Bobóval) páros nem vicces és kicsit sem érdekes. A 71 éves Walter Hill már nem tud rendezni, amit a vágással, valamint villódzó fényekkel próbáltak leplezni sikertelenül. Egyetlen egy olyan akció nincs a filmben, amit nem láthatnál akár egy sima sorozatban. Stallone kemény meg szikár, de hülyeségeket beszél a játékidő nagy részében. A zene pocsék. Örülök, hogy bukott a film. Múltidézőnek ellenben tökéletes, megidézi a régi videó-tékák legolcsóbban kölcsönözhető pókhálós, porlepte szemeteit. Ha így nézzük, akkor a feladat teljesítve.

5/10.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr765344436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.05. 10:39:51

egyedül conan volt értékelhető benne.

Mondjuk félő volt, hogy rambo meghal csak attól, hogy ránéz. :)

GGZs · http://ajemdibi.blog.hu 2013.06.05. 23:43:25

@doggfather: az mi komoly, mikor Rocky egy kibaszott műanyag felmosóvödörrel! löki ki Khal Drogo lábát a vécés bunyónál! jajj
süti beállítások módosítása