Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

A megtorló: Háborús övezet

2013. február 25. - GGZs

Na ez az a fajta B- filmes agyatlan akciózás,amit szeretünk! Frank Castle megy és szétcsapja a rossz fiúkat, az összeset! Azonban egyik akciója során szóda kerül a pálinkájába, megöl egy bandába beépülő ügynököt plusz belesegíti Billy Russottit, a bandavezért egy üvegdarálóba és azt annak rendje és módja szerint rá is indítja. Eredmény: bűntudatos lelki bánat az elhunyt ügynökért meg egy összeszabdalt arcú vérszomjas vadállat, aki a bolondok házából kiszabadított szadista/őrült öcsikéjével nekilát bosszút állni antihősünkön.

Unalomig ismert elcsépelt dolgokból építkezünk,de nem baj, nem is akar több lenni a film, mint ami: egy szórakoztató, mocskos akciófilm. És ahol rakétavetővel szednek le ugráló embereket,ott ezt meg is kapjuk. Érdekes viszont, hogy a négy évvel előtte lévő Megtorló-filmet nem tekinti előzménynek, amit ebben kapunk Castle múltjából az nem abból való.

A megtorló: Háborús övezet(2008): 10/6.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr175102688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása