Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

A mezítelen C. J. Parker!!!

2014. április 10. - GGZs

 

pamela-anderson-marathon-10.gif

 Van egy rövid sztorink, egy vadító videónk meg egy rakat Playboy-fotónk egy kanadai csajról, aki véletlenül szexszimbólum lett.

 

1989 nyara. Egy kanadai futball -meccsre megy a barátaival egy szépséges fiatal nő. A stadion ovációban tör ki, mikor meglátják őt az óriás-kivetítőkön, amint egy aprócska pólóban egy sört reklámoz. Ezután a lelátóról a pályára kísérik, hogy mindenki megcsodálhassa. A közönség ezalatt mindvégig vadul tapsol. Az esemény hatására a fotós barátja készít vele egy posztert, amit aztán csak Blue Zone Girl-ként emlegetnek.

 

pamela_anderson_was_640_high_04.jpg

 

Egyik napról a másikra Vancouver helyi hírességévé válik, majd felkelti a Playboy szerkesztőségének figyelmét, akik a '89-es októberi szám címlapjára rakják.

 

october.jpg

 

A sikerek hatására a lány úgy dönt ideje lenne átköltözni Los Angelesbe, hogy modellkarrierjét jobban bepörgesse.

 

1.jpg

 

1990 februárjában ő lesz a Hónap Playmateje.

 

 

Két fotózás között megkap egy apróbb szerepet Tim Allen éppen induló tévésorozatában, a Házi barkács-ban(1991-1999). Két évad után lelép onnan, majd David Hasselhoff hívó szavainak eleget téve piros fürdőruhát húz és elfogadja C.J. Parker szerepét a Baywatchban.

 

 

 

A tévé előtt ülő kamasz fiúk és meglett férfiak egyaránt szájtátva nézik a szőke vízi-mentő minden mozdulatát, C.J. Parker az erotikus éjszakai vágyálmok vízióinak koronázatlan királynőjévé válik. Olyan tüzes és forró jelenség, hogy lépteivel üveggé változott lábnyomokat hagy maga után a tengerpart homokjában. Mindenki egy életre megtanulta a nevét:

 

tumblr_mgpbpgWZ171qlh9p2o1_400.gif

 

 

 

 

 

giphy_2.gif

resize_image.jpg

tumblr_mpdl3sGmTW1syhwl7o1_400.gif

tumblr_mrmk88xzuP1sox5yho1_500.gif

 

 És szeretjük a Baywatchot, Hasselhof meg a legnagyobb ász!

tumblr_m3qhrbgRES1qbx51ho1_250.gif

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr336011621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása