Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Tíz filmes érdekesség 2.

2013. szeptember 11. - GGZs

532 autót pusztítottak el a Transformers 3. forgatásán. A legszebb az egészben, hogy egyikért sem kellett fizetni, mindet a produkció biztosítója hozta ingyen, a járművek ugyanis egytől egyig tropára mentek már egy árvízben.

Christopher Nolan az A sötét lovag forgatásának első négy napján inspirációként az összes szereplővel és stábtaggal megnézette a következő filmeket: King Kong(1933), Aranypolgár(1941), Macskaemberek(1942), A 17-es fogolytábor(1953), A démon maszkja(1960), Mechanikus narancs(1971), Szemtől szemben(1995), Batman: Kezdődik(2005).

"Talán azért, mert ír vagyok"- mondja viccesen Morgan Freeman A remény rabjaiban. Stephen King eredeti regényében azonban a karakter, akit Rednek hívnak tényleg ír.

Igazából szerelem: Huszonkétszer hangzik el különböző szereplők által, hogy "igazából"(actually).

A Sikoly 2. részének forgatásán a színészek a forgatás utolsó napjáig nem tudták, hogy melyikük is játssza a gyilkost.

Az MGM oroszlánját Leónak hívják.

Az ötödik elem egy olyan film, amiben a jófiú Korben Dallas(Bruce Willis) egyszer sem találkozik a rosszfiú Zorggal(Gary Oldman).

Sherlock Holmes(2009): a híres nyomozó otthona a Harry Potter és a Főnix rendjében is látható volt Sirius Black lakásaként.

James Wan remek horrorjában, az Insidious-ban egy Billy, a bábu van a háttérben lévő táblára rajzolva, ami utalás a rendező korábbi filmjére, a Fűrészre.

Ariel az egyetlen Disney-hercegnő, akinek gyereke született.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr675497241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása