Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Vasember 3.

2013. április 27. - GGZs

Tony Stark a New York-i események(Bosszúállók) óta eléggé kivan, nem tud aludni, pánikrohamai vannak, sérült egóját csak állandó barkácsolással tudja féken tartani. Fél, hogy nem tudja megvédeni szeretteit és bizony ez a félelem valóságot is ölt a terrorista Mandarin személyében, aki hadjáratot indít Amerika és Stark ellen is.

Welcome back, Shane Black! Mikor jött a hír, hogy a Durr, durr és csók rendezője írja-rendezi a pléhboy legújabb kalandját, annak nagyon megörültem, mert a stílusa teljesen passzol Stark karakteréhez, mindig is mestere volt a jó dumáknak és a történeteit mindig úgy pakolja össze, hogy bevált kliséket forgat ki a maga "sénblekkes" stílusában, és hiába tudod, hogy szórakozik veled, széles vigyorral a képeden nyeled be a látottakat, a legjobb példa erre a Durr, durr és csók, ahol Downey Jr karakterének narratívája gyakorlatilag végigsorolja milyen tipikus összetevőkből áll össze a sztori, az ötletes kivitelezésnek hála azonban mégis baromira működik az egész, elmondja azt is mit fogsz látni a végén, mégis mocskosul izgalmas(a pillanat, amitől ha csak rágondolok is borsódzik a hátam: "Harold mágus segíts rajtam, hadd maradjak egy darabban!").

Black most sem hazudtolta meg önmagát és olyan sztorit tálal, ami új szintre emeli a karaktert, vicces és szórakoztató valamint meglehetősen ironikus is, és a Vasember filmek történetében először a nagy finálé tényleg emlékezetes, Mandarin egész egyszerűen zseniális, szemtelenül bátor húzás így használni ezt a főgonoszt, Pepper Potts most él a legjobban, Stark és Rhodes párosa a szó jó értelmében idézi meg a klasszikus buddymoviekat, a poénok ülnek, a karakterek működnek, a történet működik, Stark a film végéig tényleg sebezhetőnek tűnik, ami mindenképp nagy szó. Favreau első mozijának minden coolságát megtartották, kicsit újraszínezték, a sztorit új szintre emelték és még egyszer hangsúlyoznám, hogy most tényleg van íve a filmnek, fokozatosan halad a csúcspont felé.

Kábé egy szint a Bosszúállókkal, a Marvel Studio filmjei közül jelen pillanatban az első kettő hely valamelyike az övé. Remek kikapcsolódás.

Vasember 3.: 8/10.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr85248969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.30. 16:25:00

Azért messze nem egy Bosszúállók szint...

Jól sikerült, meg minden, de azért nah!
süti beállítások módosítása