Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

A burok

2013. április 22. - GGZs

man-yelling-at-computer.jpgMost jöhetne az, hogy burkoltan küldöm el az alkotókat melegebb éghajlatra, de nem fogom. Nyíltan kijelentem, hogy Soha! senki ne merjen többet semmilyen Stephanie Meyer nevével ellátott hányingerkeltő gejl szarságot megfilmesíteni, az IMDB ne merje egy ilyen fos mellé odabiggyeszteni műfaji meghatározásként, hogy akció meg hogy dráma, sőt azt se írja oda, hogy romantikus, mert kurvára nem igaz rá egyik tétel se. Meyer egy váladékozó kelés szeretett filmművészetünk testén, amelyet mihamarabb orvosolni kell, mielőtt tovább terjedne. Hittem Andrew Niccol író-rendezőnek(Lopott idő, Gattaca, Fegyvernepper) hogy sikerül neki Meyert jóízlésű emberek számára is fogyaszthatóvá tenni. Nem sikerült neki, sikeresen átbaszott. Niccol, ha egy kis bűntudat szorult beléd, akkor vegyél ki tíz-húsz év szabadságot, mert ezt így nem lehet. Hogy nézzem meg újra a Gattacát, ha ilyen szarokra vagy képes? Meyer nem fog leállni, ránk zúdítja fogrohasztóan édes szivárványszínű RÉMálomképeit, amihez legalább annyi cuccot kell tolni, mint Hunter S. Thompsonnak egy Félelem és reszketés Las Vegasban-hoz, mert épeszű, normális ember ilyet drogok nélkül nem találhat ki.

Egy dolog vigasztal. A burok bevételi eredménye nem éppen jók. Biztos, hogy nem folytatják. Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden olyan embernek, aki nem vett rá jegyet. KÖSZÖNÖM! Ti vagytok a legjobbak, jobb hellyé teszitek ezt a világot. Tényleg.

A burok: 10/3.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr145241466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Félkifli 2013.04.24. 09:25:12

Megnéztem, - mer kiváncsi voltam rá, ugye egy vélemény, nem vélemény - egyszer meg lehet nézni, persze előtte be kell kapcsolni a "fuck logic" üzemmódot az agyadban, de ez biztos olyan csajos sci-fi na, ahol az érzelmek dominálnak, neked most tényleg az a bajod, hogy nem mászik ki egy savvérű, kétállkapcsú szutyok a csajból? :)))
Mondjuk, ha nem folytatják, annak én is örülök, folytatással egy kult-filmet is el lehet rontani, ez meg nem az, így belesüppedne az érdektelenség posványába.
Azért a karakterek egysíkúak, a főhős csajszi kifejezetten Edward-ra hajaz a tudodmiből, szóval írónéni tényleg csak ugyanazt a dolgot járja körül itt is, csak más szemszögből.
A szereplők sokszor - nem tudok rá jobb szót - hülyén, nem életszerűen viselkednek. Amikor kussolni kellene, akkor dumálnak, amikor el kellene mondani a lényeget, akkor meg inkább beharapják a szájukat - szerintem ez a legidegesítőbb a filmben, és ebből a szempontból megértem, hogy néha ráordítana az ember, hogy "mondd már ki te hülye pics[sípszó]"
Azért nem vészes, hamar elfelejti az ember. :)
süti beállítások módosítása