Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Az elmebeteg Pókember!

2013. április 16. - GGZs

Orrba-szájba kapjuk a képregényfilmeket, a készítőik pedig próbálnak olyan ötletekkel előállni, ami érdekfeszítővé teszi a jelmezes hősöket. Most nagyjából mindenki Christopher Nolan Batmanjét majmolja(még ő maga is), bezzeg a régi békeidőkben volt vér az alkotók pucájában és egészen egyedi dolgokkal rukkoltak elő. Persze akkor még nem dollármilliók forogtak kockán.3-dev-adam.jpg

3 Dev Adam AKA 3 Mighty Men AKA Captain America and Santo vs Spiderman(1973): Hetvenes évek, Isztambul. Amerika Kapitány és a mexikói Lucha Libre pankrátor-szupersztár, El Santo együttes erővel veszi fel a harcot a város legnagyobb és legelvetemültebb pénzhamisítójával, a Pókemberrel!dev adam.jpg

Gyerekek, ez nem vicc! A világ legnemesebb, legjóravalóbb szuperhőséből olyan pszichopatát csináltak a törökök, akinek Hannibal Lecter is csak jelenthet! Hajócsavarral vágatja szét egy nő fejét, egy másikat egy telefon zsinórral fojt meg a fürdőkádjában, és ami a legnagyobb: kirágatja egy hörcsöggel az egyik tag szemeit! Azt viszont nem vágom, hogy miért pont lírát hamisított..

A törökök semmilyen engedélyt nem kértek a Marvel képregénykiadótól, ezért úgy próbálták leplezni a nyúlást, hogy például Amerika Kapitánynak ebben nem volt pajzsa, Pókember egyetlen szuper-képessége pedig az volt, hogy szinte mindent túlélt. Santo a hatvanas évek népszerű pankrátora volt, aki szinte mindenhol maszkban jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr545229928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.17. 11:54:32

indiai verziók is vannak dögivel képregényfilmekből azok se semmik. :D
süti beállítások módosítása