Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Az Alien-kutya és a biszex szörnyeteg!

2013. április 12. - GGZs

Az Alien harmadik részének iszonyú hosszú és költséges produkciós története van, borzasztó nehezen állt össze a film. A gyártó Fox stúdió egyszer csak berágott és elkezdtek forgatni úgy, hogy a forgatókönyv még nagyon nem volt kész. És bizony ekkor történt az, hogy a kutyából kikelő alien szerepét nem másra bízták, mint egy jelmezes kutyára. Ez hirtelenjében nem tűnik akkora hülyeségnek, mint amekkora valójában, elvégre az alienek felveszik a gazdatest tulajdonságait is.  A készítők igencsak bízhattak az ötletben, mert készültek jelenetek is a díszletek között, ahogy szegény jelmezes blöki szaladgál. És egyáltalán nem rémisztő. Inkább olyan, mint egy rossz vicc.

A felvételek látványa aztán észhez térítette őket és más irányba indultak. A kutyának nem esett bántódása, a magam részéről annyit tennék hozzá, hogy az ilyesmit nem nagyon kéne erőltetni, mert egy ebet jobban sajnálok, mint egy embert, négylábú barátunk nem hiszem, hogy szabad akaratából szeretne így beöltözni.

A filmben ténylegesen szereplő "kutyalien":

Egyébként nem ez a legrosszabb dolog, ami a franchise hírhedt szörnyével megtörtént, hanem a negyedik rész legvégén feltűnő, Ripley emberi és a szörnykirálynő idegen DNS-ét is magában hordozó hibrid, aki így nézett ki:

Hát, "a hasig pina, púpig csöcs" első fele teljesen új értelmet nyert általa, mert a készítők akkora baszott nagy nemi szervet csináltak neki, hogy Sigourney Weavernek biztos nem volt nehéz ijedt fejet vágni. De itt még nincs vége! Volt neki pénisze is!

A kis drágának kevert nemi-szerve volt, ami nem egy rossz ötlet, mindkét nem számára tud nyújtani valamit. Képzelhetitek, meddig jutottak el ezzel a durva ötlettel! Hát kérlek szépen, mint látod nemcsak vázlaton létezett, hanem túljutott a tesztfelvételeken, és nemcsak néhány jelenetet vettek fel vele, hanem bizony ő van a kész filmben is!

A rendező Jean-Pierre Jeunet végigvitte extrém elképzelését és csak a vágószobában döbbent rá, hogy azért ez mégiscsak túlzás, így digitálisan eltávolíttatta ezt az óriás pöcsös cunát. KÖSZÖNJÜK!

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr305217799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.04.13. 01:23:54

A 4. rész borzadály. A francia rendezőknek hagyjuk meg amihez értenek: száguldó rönőkat, boruló pözsókat ugrató citroeneket az eiffel torony árnyékában. (bár az alien 4 extra változatába még ez utóbbit is odacsempészte a rendező, hol máshol landulna az űrhajó, ha nem épp párizsban) Köszönjük. Viszont a harmadik rész, egyetemben az első kettővel, kiváló munka, és méltó folytatás.

Mahaboul 2013.04.13. 01:49:25

Szerintem Jeunet egy tehetséges rendező, a Delicatessent, az Elveszett gyerekek városát imádtam, az Amelie csodálatos életet meg nem kell magyarázni. De Alien-rajongóként én sem voltam oda a 4-ik részért, bár érdekes kísérlet volt, viszont az a hibrid nagyon nem jött be. Olvastam az összes, 90-es években megjelent könyvet, tehát az elv adott, miszerint az új lény átveszi a gazdatest tulajdonságait (ezért vicces elképzelni a bambán kérődző Alien-tehenet). Tipikus Jeunet-hangulata volt a filmnek, a kis kütyükkel, és kedvenc színészével, Ron Pearlmannel a fedélzeten. Viszont nekem erről a hibrid-nemi szerves dologról már akkor is az ugrott be, hogy az rögtön meg is termékenyíti önmagát. Pontosabban, az a kis giliszta nem látszódott (szerintem) a filmben, mint kispöcs. De tévedhetek. Meg kell nézni újra.

TupakkaMinutti 2013.04.13. 03:52:37

a negyedik resz forgatokonyve volt nevetseges. ha belegondoltok amiben Junet altalaban qrvajo a karakterek, marpedig a kalozcsapat pl zsenialis lett szvsz.

Kelly és a szexi dög 2013.04.13. 08:12:39

A 3. rész egy nézhetetlen fos, tizedannyiból kijött volna.
Gyalázat.

yves 2013.04.13. 08:13:35

A szavak, amitket kerestél: hermafrodita vagy interszexuális. Nem kell megköszönni.

Leone_510 2013.04.13. 08:42:00

a 3. rész rendezői változata nagyon jó a moziváltozat nézhetetlen, szerintem.

Sonka Nery 2013.04.13. 10:18:38

a kutya ugyanúgy motiválható (és motivált is, különben nem csinálná) mint a színész, aki a gázsiért csinálja az egészet, úgyhogy nem kell ez a dráma...

Glosszárium 2013.04.13. 11:02:02

A Prometheushoz képest mindegyik zseniális a quadrológiából. Bár tény, hogy a negyedik részben idegesítő volt az Auriga legénysége (különösen Perez).

Globetrotter2014 2013.04.13. 20:00:31

@Glosszárium: A prmoetheus stabilasn bronzérmes. A 3 simán gyenge, de a 4edkre egyszerűen nincs mentség.

@Jankove: javaslom Jeunet pár korábi filmjét. Amelie, hosszú jegyesség, a maga idejében az elveszett gyemrekek városa is remek.

Csak egyik sem egy Alien pláne ALiens ligájú film.

A prometheus korrekt jómunkásmeber film, nem Scott lehjobbja de nagyon rendben van.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.13. 21:08:19

nem is tudom eldönteni hogy melyik a sz.rabb ötlet...
süti beállítások módosítása