Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Cosplay: Öltözz kedvenc karakterednek!

2013. április 05. - GGZs

psreY_1.jpg
A cosplay kifejezés az angol costume és play szavak összemosásával jött létre, köszönhetően a japán Takahasi Nobujukinak, aki az 1984-es Worldconon(ami egy sci-fi találkozó) teljesen elképedt a jelmezes rajongók láttán. Ez az egész "beöltözős játék" annyiban különbözik a Halloweentól és a farsangtól, hogy itt nemcsak beöltözöl, hanem el is játszod a karaktert, átveszed a mozgását, a mimikáját, sőt komplett jeleneteket adsz így elő. Gyakorlatilag nincsenek határai a dolognak, meríthetsz ihletet képregényből, filmből, sorozatból, videó-játékból, könyvből vagy akár az életből is.killbillcosplay.jpg

A cosplayesek általában maguknak készítik a jelmezeket és a kiegészítőket, ugyanakkor lehet vásárolni is ilyen cuccokat a neten és különböző rendezvényeken. Az efféle önmegvalósítási forma rengeteg időt és energiát emészthet fel, ezért az elkészült munkákra roppant büszkék, és szinte bárki kamerája előtt szívesen pózolnak( fontos megjegyezni, hogy csak az engedélyükkel kaphatod le őket) a különböző filmes-,képregényes-, videó-játékos találkozókon(például Comic-Con és Wonder-Con), ahol versenyeket is rendeznek a számukra.Ugyanakkor készülnek egész profin kivitelezett műtermi képek is, vagy a karakterhez kapcsolódó helyszíneken fényképezett alkotások.

Tokióban vannak olyan negyedek, ahol a cosplayesek a hétköznapokon összegyűlnek, és vannak cosplay kávézók is, ahol a felszolgálók különböző karaktereknek vannak beöltözve.

Nem kezdem el sorolni, hogy ez az egész hol mennyire népszerű, de az tény, hogy a világon egyre jobban hódít és talán egyszer nálunk is lesznek a külföldiekhez hasonló igazán nagy rendezvények.

A továbbiakban pedig jöjjön néhány válogatott cosplay-kép, ami a blog témájából adódóan főképp a filmek és sorozatok világához kapcsolódik. A határok tágak ugyebár, hisz elméletileg egy cselédlány is megjelenhetne itt, mert ők is szerepelnek filmekben (főleg pornóban). De mégse lesz egy se, valamint kizárólag csak nőket mutatunk, akár férfikarakterként is. Miért? Azért, mert,...

0pPBm_1.jpg

3CExN.jpg

146cafa7702972.jpg

biSLTqC.jpg

C9oen.jpg

cKU6i.jpg

shemale-uniform-bailey-jay-01.jpg

DEaQK.jpg

dgdF7.jpg

eq0Ct.jpg

hot_cosplay_girls_17.jpg

hot_cosplay_girls_18.jpg

hot_cosplay_girls_26.jpg

JPoKr.jpg

Pyebl.jpg

RNl36.jpg

xffJU.jpg

2958221-wondercon2013_505.jpg

2958230-wondercon2013_510.jpg

rick-r-1-capt.jpg

the-suitecase-studio-thor.jpg

C0yjj.jpg

hot_cosplay_girls_5.jpg

fJB6C.jpg

Fi0Tl.jpg

zTKAL.jpg

cute_and_kickass_cosplay_girls_640_27.jpg

cute_and_kickass_cosplay_girls_640_23.jpg

Ha végignézted, akkor játszhatsz "Találd meg a pornóst!" is, ha meg már egyből kiszúrtad, akkor igazán büszke vagyok Rád! 

Egyébként nem teljesen nő mindegyik, az egyiknek farka van(konkrétan a második Wonder Woman az), de hát istenem, változnak az idők...

A következő posztban lesznek igazi férfiak is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr705202920

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: So say we all 6. – Monitor Celestra 2013.04.07. 06:51:02

Aki már hosszabb ideje követi ezt a blogot, az tudja, hogy igencsak lelkes híve vagyok a Battlestar Galactica sorozatnak. Amikor egyszer (a lányaimmal a k-pop koncertek vonzerejéről eszmét cserélve) szóba került, hogy mi lenne az, amiért én tennék meg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.06. 11:10:37

hát igen a sok pornós érdekes volt. :D

mikkyo 2013.04.06. 18:15:29

A harmadik kép nem inkább egy meido kafe? Netán ez is cosplaynek számít?

http://en.wikipedia.org/wiki/Maid_café

daraltbel 2013.04.06. 21:27:22

Első képen Tory Black?

Pumpui 2013.04.07. 08:07:21

A hetedik képen Bailey Jay (Milla Jovovich, Ötödik Elem után). Neves transszexuális pornószínész(nő). Engem nem zavar (ezért is ismerem) csak szólok, hogy a 100% csak nők a képen az meghiúsult. Persze hozzáállás kérdése. :-)

blckrainbow 2013.04.07. 11:33:14

enji night-ot is berakhattátok volna, ő legalább magyar :)
süti beállítások módosítása