Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Dől a moné

2013. március 21. - GGZs

Harry Deane(Colin Firth) kieszel egy tervet, amivel megszívathatja szemétláda főnökét, Shabadandar-t(Alan Rickman). Cselesen megpróbál rásózni egy hamis képet egy texas-i cowgirl(Cameron Diaz) és a hobbi-festő őrnagy segítségével.

Gambit_Photo (600x431).jpg

Hatvanas-hetvenes évek vígjátékait megidézni próbáló remake, ami igazán jellegtelenre sikerült, a Coen-tesók(Nem vénnek való vidék, Fargo) nem túl combos forgatókönyvéből kellemesen unalmas másfél órát tölthetünk a moziban, sikerült olyan faarccal végignéznem, mint ahogy Tommy Lee Jones nézte a Golden Globe-ot.

Cameron Diaz észrevehetné már, hogy nem húsz éves, és kezdhetne végre magával valamit(lásd még Jennifer Aniston), a rászabott skatulyájából(szexi, fiatal naiv csaj) már kiöregedett, máshol meg nem használható.

Modoros(csak bő félóra után jönnek a böfögős-fingós poénok) angol vígjáték amerikai pénzből, nem is fájdalmas, de nem is túl vicces. Olyan semmilyen.

Dől a moné: 10/5. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr535157932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása