Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Andy Serkis: Az ember a majom mögött

2014. március 27. - GGZs

 

Andy-Serkis-Apes_1.jpg

Láttad az A Majmok bolygója: Lázadást és oda voltál Cézárért, a majomért, aki fellázad az emberiség ellen? Akkor mutatom kit kell szeretned. A neve Andy Serkis. Ő egy angol színész, aki a világon először úgy futott be, hogy a legjobb alakításaiban nem is láttad a vásznakon. Pedig ott volt. Ő volt a szíve-lelke Cézáron kívül Gollamnak, King Kongnak és Haddock kapitánynak a Tin-Tin kalandjaiból. És így csinálta.

 

 

 

Elég meggyőző volt? Azt hiszem egész jól látszik, hogy a végeredményen remekül átjön Andy kiváló színészi játéka.

 

 

 

És azon sem csodálkozom, hogy a kritikusok ezt látva arról kezdtek beszélni, hogy valahogy ki kellene bővíteni az Oscar kategóriákat, mert az ilyesmit mégiscsak díjazni kellene.

 

 

 

A motion capture -magyarul digitális mozgásrögzítés (gyakran csak mocap)- egy olyan eljárás, melynek során mozgást rögzítenek, majd azt egy digitális modellre ültetik át. A motion capture-t főként a szórakoztatóipar, az orvostudomány, a sport és a hadsereg alkalmazza. A filmgyártásban az előadó mozgása kerül rögzítésre, majd a felvett adatokat a digitális karakter animálására használják. A testen kívül az arcon és az ujjakon elhelyezett érzékelők segítségével a színész teljes előadása, valamint arckifejezései is rögzíthetők.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr715881928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.28. 19:31:05

azon kevés színészek egyike aki arról marad emlékezetes, hogy egy filmjében se láttuk az arcát?! De legalábbis nem sokszor.
süti beállítások módosítása