Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

filmtörténetem: Az igazi Shrek

2013. október 03. - GGZs

Köztudott, hogy nagyon sok rajzfilmfigura valós személyek alapján készült. Nincs ez másképp a mindenki által szeretett Shrekkel sem, akit az 1903-ban született Maurice Tillet ihletett. A magának profi pankrátorként hírnevet szerző francia férfi beceneve pedig nem más volt, mint a "Ring Szörnyűséges Ogréje". A felettébb furcsa arcvonásai az akromegália nevezetű betegség miatt alakultak ki, ami a növekedési hormon túltermelődését jelenti. Ugyanakkor a személyisége a mesehőshöz hasonlatosan meglehetősen karizmatikus, szellemes és pozitív, legalábbis ez szűrhető le a róla előbányászható adatokból és fényképekből.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr275550560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2013.10.04. 13:43:21

"legalábbis ez szűrhető le a róla előbányászható adatokból" milyen adatokból? vagy azt megtartod magadnak? :) nem trollkodni (vagy ogrulni) akarok, csak ha már megemlítetted, egy linket legalább elfogadtam volna, mert érdekes az alapanyag.

Kivancsi 2013.10.04. 23:24:13

OV nek ki a mese alakja?

- hokuszpok?
- döbrögi?
- kis kiraly a Shrek bol

??

GGZs · http://ajemdibi.blog.hu 2013.10.07. 14:45:20

@mrbloodbunny: az igazság az, hogy szeretném megtartani egy jövőbeni cikkhez. :)
süti beállítások módosítása