Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Justice League: The Flashpoint Paradox

2013. július 22. - GGZs


Barry Allen, azaz Flash a világ leggyorsabb embere, Central City hőse, az Igazság Ligája oszlopos tagja, akit mai napig kísért a múltja, gyerekkorában ugyanis anyját megölték az otthonukban, Barry pedig nem ért haza időben. A sok rágódás után Flash arra ébred, hogy a világ körülötte megváltozott, az anyja még él, ellenben ő nem szuperhős, a világot óriási háború sújtja, sehol sincs Superman, az Igazság Ligája nem létezik, Batman pedig keményebben pusztítja az ellenfeleit, mint valaha. Hogy mindezért ki a hibás? Hát a főszereplőnk, aki irdatlan gyorsaságának hála visszautazott az időben, hogy megmentse anyját, de ez a cselekedet egy alternatív idősíkot hozott létre, ahol a szuper-képességek nélküli Flashre hárul a feladat, hogy visszaszerezze erejét és megállítsa Aquaman atlantiszi seregeinek és Wonder Woman amazonjainak bolygónkat elpusztító csatáját.

A 2011-es azonos című képregény-crossover alapján készült egész-estés DC animáció kihagyhatatlan szórakozás minden valamire való képregényfannak, az egész mű csak úgy tobzódik a jobbnál jobb ötletekben, eredet-történetek változnak meg benne, és még ha tudjuk is, hogy mi lesz a vége, az oda vezető utat szinte alig látjuk, ami nagyon nagy szó manapság. A mű legnagyobb ellensége a játékideje, ennyi remek ötletet kár volt hetven percbe sűríteni, ellenben egy legalább két órás hosszal minden egyes részletet és karaktert ki lehetett volna bontani, így azonban egy csomó izgalmas aprósággal látványosan nincs idő foglalkozni. De egyszer hátha ezt a szokásos hibát is kinövik a készítők.

8/10. (azért remélem ilyenkor tanulnak tőlük a nagyjátékfilmesek)

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr875418570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.23. 11:12:38

te vagy már a 2ik aki erről írt, honnan szereztétek meg???

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.26. 11:19:47

tényleg ha ki kell választani mondjuk 3 dc animációt amit meg kell nézni ez is bekerülne közéjük.
süti beállítások módosítása