Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Stoker - Vonzások

2013. június 19. - GGZs

Chan- wook Park(Oldboy- nézzed meg, ha még nem láttad)  első amerikai rendezése magán hordozza a rendező utánozhatatlanul ötletes képi világát és már csak ezért is érdemes megnézni a Stoker család kálváriájáról szóló filmet, amiben a fiatal India tragikusan elveszti az apját, a hirtelen feltűnő, gyanúsan bájgúnár Charlie bácsi azonban egész hamar pótolja az űrt India anyjánál, Evelynnél(Nicole Kidman). Aztán naná, hogy kiderül micsoda titkok és borzalmak veszik körbe a lányt. Többet nem írok a cselekményről, mert a film igencsak lassú folyású és minden információt csak szép lassan csepegtetnek, ezért a több infó élményromboló lehet.

Wentworth Miller forgatókönyvéből a rendező a legtöbbet hozta ki, remekül vezeti a karaktereket, valamint zseniális vizualitással fogta körbe a nem túl vaskos mondanivalót. Mindhárom főszereplő remekül végezte a dolgát, mindannyian emlékezeteset nyújtottak és egyiknek sem sikerült ellopnia a showt a többiek elől.

Már több, mint egy hete láttam, így már egészen biztos vagyok benne, hogy újranézés lesz belőle, mert bizony megakad az ember emlékezetében. Nem remekmű, de remek példa arra, hogy egy igazi tehetség tud szarból is várat építeni, ellenben ha az alapanyag nem ilyen értő kezek közé kerül, akkor könnyen válhatott volna egy tucat horror-thrillerré.

8,5/10.

Vége- főcím zenéje:

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr425354691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása