Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Bosszútól fűtve - Dead Man Down

2013. július 31. - GGZs


Victor(Colin Farrel) egy gengszter, méghozzá főnökének(Terrence Howard) egyik legjobb embere. Titokzatos hadjárat indul a bandájuk ellen, valamint Victor autóbalesetet szenvedett szembe-szomszédja(Rooney MaraNoomi Rapace) a helyzetet még bonyolultabbá teszi, mert arra kéri hősünket, hogy ölje meg az embert, aki részegen elgázolta. 

Tipikus B-filmes bosszúsztoriként építkezik a történet, DE ez nem akkora baj, a rendezői székben ugyanis az eredeti Tetovált lányt rendező Niels Arden Oplev üldögélt és normális színészeket is kapott, így a végeredmény bőven erősebb, mint legtöbb műfajtársa. A Farell- Rapace páros a nem túl eredetire megírt motivációik ellenére is szikrázik,  ami Oplev munkáját dicséri, valamint a stílusosan karcos apróságai abszolút élvezhetővé teszik a filmet. Ugyanakkor csak annyira nevezném akciófilmnek, mint a Drive-ot vagy mondjuk az Erőszakos múltat, így nem is ajánlanám olyanoknak, akik nem bírják a lassabban építkező filmeket. 

Kicsit SPOILERES, de van benne egy elég erős magyar szál, elég sokat 'Laszloznak' benne és mindez fontos része a cselekménynek.

7.5/ 10. (kész csoda, hogy egy Neal Moritz producálta(Halálos iramban, SWAT, XXX,) filmet sikerült ennyi tartalommal feltölteni)

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr495356347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.06.11. 22:41:58

Az a Rooney Mara mindkétszer Noomi Rapace akar lenni, ha nem tévedek :)

édeslajos 2013.08.01. 11:52:01

Zsenáns ahogyan a vaktöltények végtelenítve ugrálnak ki a pisztolyból....

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.09.28. 15:10:58

Az első óra nagyon ígéretes, az akciók jók, a történet is szépen bomlik ki. Sajnos azonban a film a felénél kifullad, és onnantúl vontatott, és unalmas lesz. Összeomlik a saját súlya alatt, pedig akciófilm lenne.
süti beállítások módosítása