Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Boszorkányvadászok

2013. május 14. - GGZs

Mindenki ismeri Jancsi és Juliska mézeskalácsházas meséjét, ebben a filmben azonban tovább viszik a történetet, a két gyerekből felnőttkorukra boszorkányvadász válik, akik spéci fegyverekkel küldik pénzért másvilágra a gonosz boszorkákat.

Tommy Wilkora(Náci zombik) norvég rendező eddig is szórakoztatóan beteg filmjeivel hívta fel magára a figyelmet, első hollywoodi munkája pedig teljes mértékben magán hordozza eddigi stílusát, azaz vicces, akció-dús, véres és horrorisztikus. Will Ferrell és Adam McKay(Pancser Police, Taplógáz, Anchorman) producerként felügyelte a munkát, de láthatóan elléggé szabadjára engedték a skandináv fenegyereket, aki igazán szórakoztató marhasággal rukkolt elő, már a film elején lefekteti legfőbb szabályát, miszerint a látottakat nem szabad túl komolyan venni, a cél a kikapcsolódás. Negatívumként felróható, hogy nincsenek csúcspontjai a műnek, ugyanakkor a stáblistával együtt 88 perces játékidő nagyon gyorsan elszalad, ami mindenképp jót jelent. Nem markol nagyot, de azt mindenképp teljesíti, persze ez a móka nem való mindenkinek, de ha a piros-karikás trailer bejött, akkor a film se fog csalódást okozni.tumblr_mmch7gSmIj1s7g1uyo1_500.gif

Boszorkányvadászok: 7/10.

És végre láthatjuk, ahogy egy troll kőkeményen bedurvul, az Edwardnak(höhö) hívott behemót testét az utolsó Péntek 13 Jasonjét is "alakító" színész játszotta, a fejet pedig animatronic( bonyolult elektronyos báb) technikával hozták létre, amit a forgatáson egyszerre több effektes irányított. Az eredmény igencsak valóságos és időtálló.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr275299014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása