Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Bates Motel 1x01

2013. április 01. - GGZs

Bates_Tease_Hand2.jpgEz az új sorozat nem kevesebbet vállalt magára, minthogy bemutatja a Psycho legendás Norman Batesének nagykorúvá érését, és már az első rész után bátran ki merem jelenteni, hogy szép lassan ugyanolyan érdektelenné fog válni, mint bármelyik olyan filmes próbálkozás, ahol valami híres horrorkarakter múltját buzerálták(Hannibal Lecter,  Halloweenes Michael Myers,láncfűrészes Bőrpofa).

A karaktert a jelenbe helyezték, Norman(Freddie Highmore) még csak tizenhét, most költözött a dögös, de kellően kattant anyukájával(Vera Farmiga) a lepukkant motelhez, ahol aztán hamar sötét dolgokba keverednek.bates-motel5.jpg

Igazából semmi olyat nem nyújt az első rész, hogy megfogjon, mindemellett profin kivitelezett, kellemesen unalmas negyven percet tölthetünk hőseinkkel, akik nem hiszem, hogy túl sok évadot fognak megélni.Az izgalmat és az ijesztgetést módszeresen kilúgozták a műből, ami így nem több egy mértékletes, vérrel felskiccelt tucat-drámánál. Nem szokás egy rész után lehúzni egy sorozatot a vécén, de hihetetlenül meg lennék lepve, ha ebből a katyvaszból valami kultikus sorozatistenség válna.

Bates Motel 1x01: 10/5.5letöltés_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr405187018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása