Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Tökéletes hang, ribancok!

2013. március 28. - GGZs

Nálunk az év eddigi legjobb vígjátéka, Amerikában a tavalyi év egyik legjobbja a semmiből előbukkanó Tökéletes hang, amelyben főiskolások modern(David Guettától Michael Jacksonig minden hallható) a capella versenyét követhetjük nyomon. Megragadó karakterek és remek poénok jellemzik ezt a zenés filmet, melynek több emlékezetes pillanata van, mint az elmúlt évek magyar tehetségkutatóinak összesen.PP_iPhone_02-horz.jpg

Becca(Anna Kendrick) egy különc csaj, aki él-hal azért, hogy dj lehessen, apja hatására azonban jelentkezik a vérciki kórusba, ami szokásos éves versenysorozatára készül. Megkapjuk az összes szokásos sablont, van itt szerelmi szál, barátság, utolsó esély, nagy finálé, de a film ennek ellenére is működik.

Az egész olyan, mint egy jó remix, összepakoltak egy csomó ismert, régi motívumot és addig babráltak vele, míg valami egészen friss cucc nem lett a katyvaszból. Tisztelettel bánik a múlttal, de a jövőbe mutat, nem veszi magát komolyan, de nem válik béna paródiává sem.

Meglepően jó zenék, szemtelen beszólások, klisé-karakterek kifigurázása, szerethető szereplők, felejthetetlen Háj Amy Rebel Wilson előadásában, megspékelve a Nulladik óra(Breakfast Club) végének felidézésével.

Tökéletes hang: 10/8.


Ja és Anna Kendrick élőben is lenyomta híres jelenetét!

pitch-perfect-baby_o_985589.jpg

pitch_perfect_HUN.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr645177465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása