Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Halálfutam 3: A pokol tüze!!!

2013. március 20. - GGZs

Death-Race-3-726x248.jpg

Hölgyeim és Uraim!!!

Börtön, milliárdos, átverés, jófiúk, becsület, Verseny, túlélés, autók, média, Akciók, tisztesség, Csajok, büntetés, Afrika, őrök, homok, üldözések, szex, fegyverek, túlélés, pszichopaták, Barátság, rakéták, keménység, rosszfiúk, verekedések, gonosz, beszólások, pusztítás, Csöcsök, tesztoszteron, hazugság, robbanások,halál, Szerelem, mocsok, Erőszak, igazság és Szabadság!!! 

Tanit-Phoenix-in-Death-Race-Inferno-2012-Movie-Image.jpg

A főhős Frankenstein szerepében a szegény ember Jason Stathamje, Luke Goss! A milliárdos főgenyát Dougray Scott kelti életre, akinek már Tom Cruise is szétrúgta a seggét a Mission: Impossible 2-ben! A szimpatikus gazdag szarházi nem más, mint Ving Rhames, aki a gázsiból végre megvehette rég kinézett yachtját! A csöcsös barátnőt valamelyik producer csöcsös barátnője alakítja! Az antiszociális okos kis hülyegyerek szerepében egy faszi, aki régen gyerekmodell volt, de már felnőtt! Egy fantasztikus mellékszerepben feltűnik még az angyalarcú DANNY TREJO, aki Szerelő-DANNY TREJO-t játssza el zseniálisan!!!

death-race-inferno-210729l.jpg

Továbbá  kisebb-nagyobb szerepekben előbukkannak még szilikon-implantátumok, amik Csöcsöket alakítanak és a háttérben Dél-Afrika is látható! 

Halálfutam: A pokol tüze: 10/6!!!(classic direct to dvd!)

url3-648x360.png
Ja és nem számít, hogy láttad-e az eddigi filmeket, ez olyan, mint a Barátok közt: simán felveszed a fonalat bármelyik résznél! Egyébként ez a harmadik epizód kronológiai sorrendben a másodiknak számít, de tökmindegy!

wuqnuh.png

DANNY TREJO!!! tavaly csak tizennégy filmben és sorozatban szerepelt!

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr655149070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása