Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Válaszcsapás

2013. március 05. - GGZs

Valamit tudnak Angliában, egymás után készítik a jobbnál jobb sorozatokat. A Cinemax saját gyártású sorozata fasza kis szórakozást nyújt az akciók,a verekedések, a fegyverek, a csajok, a világon átívelő összeesküvések szerelmeseinek. Szóval a férfiaknak. Meg domináns leszbikusoknak.

strike-back-season-2-sezonul-2-wallpaper (620x309).jpg

Érdekesség, hogy az első évad után az egész sorozat új irányt vesz a második évadra, az addig főszereplő, kicsit Bourne-os, realisztikus John Porter figuráját lecserélik és két keménytökű gyereket kapunk onnantól az angol jófiú Stonebridge és az amerikai motherfucker Scott személyében. Ez pedig alapjaiban formálja át az egészet, az egyszemélyes bosszúhadjáratot folytató Porter(Richard Armitage, a Hobbitból Thorin) mellet csak az Andrew Lincoln(Walking Dead Rick) által életre keltett Collinson mint ellenlábas volt főszereplő, valamint a cselekmény a kettejük közötti sakkjátszma volt hihető és izgalmas titkos ügynökös fílinggel, azonban a második évad inkább vált buddy- mozikból építkező akcióorgiává, amiben egy egész titkos osztag, a húszas szekció ügyeibe látunk bele. Kurva sok tűzpárbaj, szex és verekedés kerül a részekbe, amik cefetül klisések, de a páros dinamikájának köszönhetően még mindig szórakoztatóak. És az évadzáró pedig Budapesten játszódik Árpa Attila miniszterrel meg villamosos halálgázos mozzanattal a Duna-parton. A harmadik évad aztán már átmegy lassan rohadt fárasztóba, mert az hagyján, hogy a sztori béna és lapos, a meglepetések kiszámíthatóak,mert eddig se ezért néztük, viszont az akciók szép lassan hatalmas hülyeségfaktorral vannak kivitelezve, az addig minden részben meglőtt-szétvert hősök szép lassan golyóálló-funkcióval szaladgálnak az B-filmek sötét, ködös és magába fojtó mocsarába, és ami a legfájóbb, hogy a sorozat így válik egyre élvezhetetlenebbé az első perctől velük lévő rajongóik számára. Mert hogy tehetik meg az alkotók, hogy a még hitellel bíró akció-jeleneteket, amikor mondjuk Stonebridge eltalál valakit,mert ki van rá képezve, az később kiáll egy felé száguldó autó elé és még egy kibaszott méterről se találja el a sofőrt és a sofőr se őt, pedig az a pók is egy komplett biztonsági szolgálatot nyírt ki magában egy izzadtságcsepp nélkül.

Sajnos bármennyire is fájó ezt leírnom, de a sorozat lefele ível, remélem észbe kapnak az alkotók, mert nagy kár lenne érte.Strike-Back2 (620x439).jpg

Első évad: 10/8.

Második évad: 10/7.

Harmadik évad: 10/6.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr235117241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása