Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Barbarella

2013. február 28. - GGZs

A távoli jövőben, mikor már több száz év telt el háborúk és erőszak nélkül, Doktor Durant Durant feltalál egy fegyvert,  ami fenyegetést jelent a békére, ezért a Föld Elnöke megbízza Barbarellát, hogy hogy kerítse elő a veszélyes  tudóst.Jane-Fonda-in-Barbarella-by-David-Hurn.jpg Hősnőnk pedig neki vág a kalandnak,  ami során nem győzik megmenteni formás kis hátsóját, természetesen hálája jeleként nagyon szívesen összefekszik a rajta segítő férfiakkal/egyéb élőlényekkel.

Nagy kultusz övezi ezt az 1968-as produkciót, amiben a népszerű francia erotikus sci-fi képregény hősnőjét Jane Fonda személyesíti meg akkori férje, Roger Vadim(Brigitte Bardot-t is ő fedezte fel,ekkor már az ex-felesége) rendezésében. Azt nem tudom pontosan mennyire volt gagyi akkoriban a filmben használt trükk- és maszk-technika ,de ez manapság már mit sem számít. Nagy valószínűséggel a legnagyobb effekt maga Jane Fonda volt, és el kell ismerni,ez a mai napig nem változott semmit, nem csoda, hogy irdatlan nagy szexszimbólumnak számított az előző évezredben. Gyakorlatilag minden, ami a sztoriban történik, az egyetlen fő célt szolgál, ami pedig nem más mint olyan helyzetekbe hozni őt, hogy lehetősége legyen cicázni,idétlenkedni, átöltözni, szexelni, vetkőzni, pucsítani, mosolyogni meg hasonlók. Mindez olyan ötletekkel és megvalósítással van megspékelve, ami mai szemmel nézve igazán megmosolyogtató. Azonban azt is le kell szögezni, hogy végig érezni lehet a készítők szándékát, akik nem akartak mást, csak szórakoztatni egy olyan történettel aminek a középpontjában Barbarella, a dögös asztronauta csajszi áll. Egyáltalán nem vették magukat komolyan és ez bejött. Sikerült egy kitörölhetetlen mozis legendát létrehozniuk, amit manapság is érdemes megtekinteni. A szórakozás garantált, a trükköktől és Fondától végig jól érzed majd magad.

Barbarella: 10/10(mocskosul elfogultan)


Barbarella - Opening (1968) by Tushratta

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr775109151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása